Kom til konference og allerførste uddeling af lokaludvalgets frivillighedspris

Vær med til at fejre frivilligheden, når vi uddeler lokaludvalgets frivillighedspris for første gang til en stor konference og prisfest på Frivillig Fredag den 29. september i Valby Kulturhus.

Alle er velkomne til konference og prisuddeling

Lokaludvalget indstiftede i foråret frivillighedsprisen på 10.000 kr., for at sætte fokus på de mange frivillige, der lægger mange timer og gør et stort stykke arbejde for at skabe sammenhæng i Valby.

I anledning af prisuddelingen afholder vi en konference og debat med følgende tema: Gør København og københavnerne det rigtige på det frivillige sociale område?

Hele arrangementet varer fra kl. 18-21, og foregår i teatersalen i Valby Kulturhus. Alle er velkomne – tilmeld dig senest mandag den 25. september til valbylokaludvalg@okf.kk.dk:

Hvem vinder frivillighedsprisen?

Indtil den 20. august har Valbys borgere kunnet indstille deres favoritter til prisen. I alt er der indkommet ni indstillinger:

Frivillighedsprisen er på 10.000 kr., og uddeles af lokaludvalget. Beslutningen om hvem der skal modtage årets pris tages i en komité nedsat af Valby Lokaludvalg, med medlemmer af lokaludvalget. Formand for komiteen er Stefan Emkjær.

Vinderen offentliggøres først til prisuddelingen den 29. september.

Konference og debat med Københavns politikere

Programmet for konferencen ser ud som følger, med forbehold for ændringer:

 • 18–18.15: Velkomst ved Stefan Dybdal Emkjær, formand for Lokaludvalgets socialudvalg – ’Et Helt Liv’. Præsentation og oplæg ved aftenens ordstyrer Frederik C. Boll, direktør i Ingerfair
 • 18.15–19.00: Oplæg om fremtidens frivillige arbejde ved Maria Kavita Nielsen – direktør i Mind Your Own Business og medlem af det nationale Frivilligrådet
 • 19.00–19.20: Den demokratiske samtale, frivillighed og civilsamfund: Dialogsamtaler mellem festdeltagerne
 • 19.20–20.20: Politisk paneldebat om rammevilkårene for det frivillige arbejde i København: ’Gør København og københavnerne det rigtige på det frivillige sociale område?’ Debattører: Socialordførere fra partier i Borgerrepræsentationen
 • 20.20–20.30: Pause
 • 20.30–20.45: Overrækkelse af Valby Lokaludvalgs frivillighedspris
 • 20.45–21.00: Afslutning og tak for i aften

Hvis du vil være med til at fejre frivilligheden den 29. september, skal vi have din tilmelding senest mandag den 25. september på valbylokaludvalg@okf.kk.dk:

 

 

2 replies
 1. lolita rosenkilde
  lolita rosenkilde says:

  Vi har tilmeldt de frivillige i
  cafe & genbrug frugthaven 14 i folehaven for deres store arbejde i folehaven men kan ikke se butikken står som et valg .???

  Svar
 2. lolita rosenkilde
  lolita rosenkilde says:

  Vi har tilmeldt cafe & genbrug frugthaven 14 i folehaven og syntes de frivillige er værdige til at være med fordi de gør en stor forskel for andre mennesker
  men kan ikke se der står noget om caffeen er der udvalgt 9 siden der ikke står cafe & genbrug folehaven.eller er de 9 udvalgt mellem flere.hej

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *