Lokalpuljen

Lokalpuljen støtter initiativer, der fremmer kulturlivet, nærdemokratiet, bydelsidentiteten og netværket i hele Valby. Efter sammenlægningen med Miljøpunkt Valby kan også miljømæssige tiltag modtage støtte. I udvælgelsen af de mange ansøgninger vægter lokaludvalget værdier som dialog, samarbejde og fællesskab.

Lokale initiativer

Lokalpuljen støtter initiativer, der fremmer kulturlivet, nærdemokratiet, bydelsidentiteten og netværket i hele Valby.  I udvælgelsen af de mange ansøgninger vægter lokaludvalget værdier som dialog, samarbejde og fællesskab.

Valby Lokaludvalg uddeler årligt cirka 1,2 millioner kroner til lokale projekter og arrangementer. Valby Lokaludvalg administrerer puljer på vegne af Københavns Kommune.

Hvad kan jeg søge til?

 • Aktiviteter og arrangementer, der er med til at styrke bydelens sociale og kulturelle ressourcer, øger borgernes demokratiske involvering og indflydelse, og som samler borgere på tværs af baggrund.
 • Projektet skal være rettet mod Valbys borgere og som udgangspunkt foregå i Valby og komme Valby til gavn.
 • Al støtte gives som en underskudsgaranti.

Hvordan søger jeg?

Hvem kan søge?

Enhver borger, gruppe eller forening kan søge om støtte til aktiviteter og arrangementer, der foregår i Valby, har en klar tilknytning til bydelen, eller er med til at styrke og udvikle Valby som bydel.

Hvornår kan jeg søge?

Ansøgninger behandles på lokaludvalgets møder den anden tirsdag i hver måned, juli undtaget.

Ansøgninger skal være sekretariatet i hænde senest den 15. i måneden. Ansøgninger, der er modtaget senest den 15. i måneden, behandles på lokaludvalgets møde den efterfølgende måned.

Ansøgninger sendes til sekretariatet på valbylokaludvalg@okf.kk.dk.

Eventuelle spørgsmål kan besvares af sekretariatet for Valby Lokaludvalg

Kulturdagepuljen

Siden 2016 har lokaludvalget reserveret midler fra Lokalpuljen til aktiviteter under Valby Kulturdage. Formålet med puljen er at opfordre lokale foreninger, institutioner og borgere til at planlægge aktiviteter, der styrker kulturdagenes kulturelle profil.

Flere kulturelle aktiviteter

Puljen skal være med til at sikre flere kulturelle aktiviteter af høj kvalitet. Puljen har samme retningslinjer som Lokalpuljen med den tilføjelse, at aktiviteten skal finde sted som en del af Valby Kulturdage, og at den skal bidrage til at styrke kulturdagenes kulturelle profil.

Kulturdagepuljen har været en stor succes, og har støttet mange små og store aktiviteter – f.eks. flere musiktelte, teater i gaden, koncerter og meget andet.

Kulturdagepuljen for 2019 er endnu ikke åbnet

De har fået støtte i 2018

Lokaludvalget behandler puljeansøgninger på det månedlige møde anden tirsdag i måneden, juli undtaget. Her kan du se, hvem der indtil videre har fået støtte i år.

Måske bliver du inspireret til at sende en ansøgning?

Se hvordan du selv kan søge Lokalpuljen lige her:

 • Hockeyfestival i Valby

  Europa Cup kommer til Valby i maj 2018

  Fra den 17. -21. maj kommer nogle af de bedste hockeyklubber og skal spille om medaljer til Europa Cup. Det er den lokale Valbyklub ”Københavns Hockeyklub” som står som arrangør.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Historier fra Kulbanekvarteret

  LYDPOL vil sammensætte en lydvandring i Kulbanekvarteret, med en serie på i alt 10 fortællinger á hver 7-10 min. Fortællingerne bliver til på baggrund af interviews med lokale og beboere fra kvarteret og har fokus på de mennesker der bor og færdes i området, og livet her.

  Projektet er støttet med 40.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Univers på Vers – På tværs af generationer

  Anders Jacobsen, Leder af Univers på Vers, har ansøgt om at arrangere en række børnejazzkoncerter på de lokale plejehjem. Idéen er, at de ældre kunne invitere oldebørn, børnebørn, familie og venner til generationskoncert på plejehjemmet.

  Projektet er støttet med 36.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Kulturfestival for børn og unge

  Fritidsklubberne i Valby arbejder på at afholde arrangementet Kulturfestival for Børn og Unge for 15. gang fredag den 1. juni. Midtpunktet for festivalen er en festivalscene, hvor børnene og de unge kan optræde med alt fra dans, sang, musik over teater, stand-up og gøgl.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Valby Kino: Med Skolen i Biografen

  Valby Kino ønsker et fortsat tæt samarbejde med byens skoler og institutioner, og vil gerne, sammen med Lokaludvalget, tilbyde dem film igennem Med Skolen i Biografen. MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin. DFI sammensætter en filmpakke med 10 spillefilm for forskellige målgrupper. Til hver film laver DFI undervisningsmateriale.

  Projektet er støttet med 19.500 kr.

  Behandlet januar 2018 

 • Sej Sommer 2018

  Sej Sommer er et projekt under Ungdommens Røde Kors målrettet udsatte børn mellem 8-12 år. Det er et sommerferietilbud, der retter sig mod en målgruppe af børn, som ikke har de samme muligheder for at komme på ferie eller deltage i andre aktiviteter i skolernes sommerferie som andre børn og unge.

  Projektet er støttet med 27.650 kr.

  Behandlet februar 2018

 • Børnebiffen 2018

  Børnebiffen er en samling animerede kortfilm af en varighed på i alt ca 40 minutter, som Valby Kino viser gratis hver tirsdag og for 20 kr. i weekenden. Filmene henvender sig til de helt små biografgængere på 3-5 år.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet februar 2018

 • Mindfulness Sport

  Crossover vil tilbyde fast ugentligt træning i mindfulness sport i Valby. ”Mindfulness Sport” er at kombinere sport og mindfulness og etablere et attraktivt foreningstilbud til foreningsløse piger og drenge. Tanken er at udbrede det som disciplin og udvikle det i lokalområderne i København.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet februar 2018

 • TimoTirsdage - koncerter for alle vi ellers ikke kan opleve i Valby

  TimoTirsdage er en række gratis koncerter i Timotheuskirken. Det er blevet et Valby-brand, der præsenterer ”Lille Vega”-navne i en alternativ kulisse akustisk eller halvakustisk med kriteriet, at sangerne skal have noget på hjerte og ikke blot underholde.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet februar 2018

 • RØM - Udstillingssted på Grønttorvet

  Jakob Hunosøe fra udstillingssted RØM søger penge til at kunne realisere en række udstillinger og events i 2018. RØM holder til i det der engang var Karl Lunds engros papirhandel på det gamle Grønttorv. Lokalet er råt og lige som udstillerne skal forholde sig til den grove arkitektur, skal også de optrædende kunne spille op og med denne særlige setting.

  Projektet er støttet med 18.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Cowbell Summer Jazz 2018

  Musikvirksomheden Cowbell planlægger den tiende Summer Jazz festival i Prøvehallen, Valby d. 6.-15. juli 2018. Den afholdes som en selvstændig sub-festival til Copenhagen Jazz Festival, som ikke selv er repræsenteret i Valby.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2018 

 • Murda Twins Getdown vol. 3

  Igennem 10 år med DIY etik og hjerteblod har Murda Twinz aka Andreas og Jeppe Funch Nielsen lavet hardcore punk koncerter i Valby. For at fejre dette fortsætter de med deres festival Getdown vol. 3 den 20. og 21. juli, hvor frivillighed, sammenhold og musikken er grundingredienserne til en festival, man ikke finder andre steder i Danmark.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2018 

 • Valby Kunstforening: Kunst på Tingstedet

  Hvert år på Grundlovsdag, i år for 18. gang, har Valby Kunstforening i samarbejde med Valby Kunsthåndværkere arrangeret en kunstdag med god stemning, kunst og musik i Valby.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Dansehallerne:Bloody Mary #4d2

  Bloody Mary #4 d.2. er nyskabende scenekunst i en særlig site-specific ramme, nemlig et privat hjem i et hus. Bloody Mary #4 d.2. er en forestilling der handler om at se på sin egen historie i et større perspektiv. I denne ansøgning søges der specifikt til den del af forestillingen som er en koncert med en musik-kollektivet Eget Værelse.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Fritidscenter Ydre Valby: Valbyløbet 2018

  Løbehold2500 blev stiftet januar 2017 i Fritidscenter Ydre Valby, hvor unge træner og gennemgår en personlig og social udvikling gennem træning. De er med til at planlægge og gennemføre motionsløbet den 29. september, og via dette tilegner de sig en masse færdigheder, som de kan tage med sig ind i voksenlivet.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • SURF Valby: Frivillighedsgalla 2018

  I samarbejde med SURF Valby afholdes i år Frivillighedsgalla fredag d 16. marts 2018. Arrangement er en fejring af frivilligheden de tre boligområder Folehaven, Valbyejendommene og Hornemanns Vænge.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Folkekøkken i Vigerslev

  Vigerslev Bibliotek, SURF Valby og den lokale madskole samarbejder om folkekøkkener i kvarteret. Meningen med folkekøkkenet er at samle områdets beboere til samvær og samtale over et måltid mad for derved at styrke sammenholdet i kvarteret, nedbryde fordomme mellem forskellige grupper, styrke den boligsociale indsats og afhjælpe ensomhed. Næste folkekøkken afholdes den 24. og 25. april i forbindelser med Danmark Spiser Sammen.

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Dragedag i Valbyparken

  Barbara Belusa afholder sammen med en gruppe frivillige en dragedag i Valbyparken søndag d 8. april kl 14-16 på det store grønne område ud mod vandet ved Tudsemindevej. Denne søndag eftermiddag kan alle valbyborgere og andre komme med deres egen drage eller låne en drage hos os (gratis) og sammen sætte drager op.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Akacieparkens Fiskeklub: Fisketure

  Akacieparkens fiskeklub er åben for alle. Der er ikke noget krav om at være medlem af klubben. Vi skeler ikke til, om man bor i Akacieparken, blot man har lyst til at fiske. Vores store ønske er, at se om vi kan få en ungdomsafdeling op at stå.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Teater Kimone: KropUmulig - nycirkusforestilling

  KropUmulig er en fantasifuld, humoristisk nycirkus forestilling der henvender sig til børn i alderen 3-8 år. Forestillingen arbejder med akrobatik, linedans og jonglering og er skabt af 3 professionelle nycirkus artister og instruktør Steen Haugesen. Forestillingen opføres på den bemandede legeplads i Valbyparken en hverdag i uge 24 eller 25.

  Projektet er støttet med 9.100 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Kulturcaféen / Netværk for ældre: 10 - 12 motivationsdage

  Kulturcafe’en er et Netværk – hvor alle ældre og ensomme kan mødes og motiverer hinanden med nye input – fortællinger fra gamle dage – være kreative sammen og prøve nyt ”håndværk” – eller at synge og bevæge sig sammen – det at have et socialt samvær – gør en stærk! Glæde fremfor ensomhed*

  Projektet er støttet med 18.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Madklubben i Akacieparken og Lukretiavej

  Madklubben i Akacieparken og Lukretiavej handler om, at alle beboere kan komme og få et sundt og billigt måltid mad. Samtidig er fællesspisningerne rum for socialt samvær, og baner vejen for at styrke beboernes sociale netværk.

  Projektet er støttet med 13.637 kr.

  Behandlet marts 2018

 • The BigBand v. Mads Jakob Pagsberg: Bigbandvokaljazz

  Med hjælp fra lokaludvalgene på Amager, Valby og på Østerbro, har The BigBand et tilbud til musikelever fra gymnasier og lokale borger om at møde musikken på en mere intensiv måde.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Zone2 Børnekultur/Valby Kulturhus: Kreative workshops under Valby Kulturdage

  En workshop for børn og kreative sjæle, hvor man kan skabe diverse sjove ting og sager ud af genbrugsmaterialer. Til afvikling af workshoppen, inspiration og spredning af god stemning, vil de ’kreative damer’ Hilde Skåre og Mette Breinegaard, stå.

  Projektet er støttet med 9.000 kr. fra Kulturdagepuljen

  Behandlet april 2018

 • Foreningen Iftin: Festlig begivenhed for Valbys borgere 16. juni

  Formålet er at give forældre og børn i Valby en festlig oplevelse sammen med andre Valby borgere med somalisk baggrund. Begivenheden vil være med til at oplyse og informere andre borger om, hvad Iftin kan og bidrager med i lokalsamfundet, og hvordan de kan få glæde af foreningen. Til begivenheden vil der være forlystelser, festlig musik og servering af let mad.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Peter Dyreborg: Poetry Slam til Ungdommens Folkemøde 2018 i Valbyparken

  Formålet er, at unge, gennem deltagelse, samtale og fællesskab, sammen skal udforske demokratisk deltagelse og medborgerskab. På festivalens første dag ønskes afholdt et poetry slam-show, som har til hensigt at give unge blandt publikum en kunstnerisk og litterær oplevelse af en bred vifte af politiske emner.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Samvirkende Menighedsplejer: Danmark Spiser Sammen

  Fællesspisning for ældre den 24. april, i et mindre, trygt fællesskab. Afholdes i handicapvenlige lokaler. Vi hygger med fællessang og varmt samvær. Der serveres almindelig dansk mad, samt kaffe og kage.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet april 2018

 • Kulbaneparkens Venner: Plantekasser ved Lanternen

  Vi forudser, at plantekasserne dels vil give noget socialt til dem der har ansvaret for en plantekasse, men også vil give anledning til dialog og socialisering med de øvrige brugere af Lanternen, idet der bliver ’noget at tale om’.

  Dertil kommer, at plantekasserne ved deres tilstedeværelse vil bidrage til brugernes samlede positive oplevelse af det første mødested i Kulbaneparken samt fremme biodiversiteten i parken.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Teater V: Valbys del af Teaterfestivalen CPH STAGE

  CPH STAGE I VALBY – 6 STÆRKE FORESTILLINGER PÅ 10 DAGE!

  Teater V søger til Valby-deltagelse på Teaterfestivalen CPH STAGE, og til at kunne præsentere bydelens borgere for en bredest mulig vifte af vellykket teaterkunst – både indendørs og udendørs – samt denne gang også ude i private hjem hos de enkelte borgere.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • MyHorizon.dk: Afrikansk Trommedans

  3 lørdage i juni måned 2018 – lørdag d. 16., d. 23. og d. 30. juni 2018

  Vi ønsker at skabe glæde og samhørighed blandt borgerne i Valby, få smil og energi frem til dejligt livsbekræftende afrikansk trommedans.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Louise Dubiel: Louise Dubiel Trio på Valby Kulturdage 2018

  Dette er en trio, der vil spille på gaden i Valby til Kulturdagene. Louise Dubiel er musiker og bor i Valby, hvor hendes studie også ligger.

  Projektet er støttet med 7000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Sanne Unruh: Damerock - Ruth To Hell

  Ruth To Hell elsker at spille til Valby Kulturdage! Musikken henvender sig det brede voksne publikum i alle aldre. Repertoiret er alsidigt med både up-tempo dansenumre, ballader og gedigen blues med saft og kraft.

  Projektet er støttet med 11.015 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Valbyspil: Havehus Valbyspil på Valby Kulturdage

  Valbyspil vil i år opføre gadeteater på Valby Kulturdage. De vil omdanne gaden foran deres telt til en kolonihave, hvor planen er at agere indbyrdes over temaet kolonihave, samt interagere med publikum. Evt. invitere dem indenfor i kolonihaven.

  Projektet er støttet med 5000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • VOC: Ældre op gennem tiderne i Valby

  Med temaet ”Ældre op gennem tiderne i Valby” vil VOC på Valby Kulturdage sætte fokus dels på ældre, men også knytte Valbys historie til, så det bliver relevant for både de der deltager og andre ældre, men også for de besøgende som ikke nødvendigvis er i målgruppen.

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Kultur V: Valbytaler 2018 ”50-året for 1968”

  Kirkerne og Valby Bibliotek (Kultur Syd) har valgt ”revolutions-året” 1968 som tema for en foredragsrække med gode, solide, professionelle foredragsholdere. Foredragene bliver afholdt i de forskellige kirker samt 1 på Valby Bibliotek.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Mohammed Sobhie – Socialkoordinator Lejerbo: Syværksted

  Formålet med projektet er at skabe bånd mellem beboerne, samt en weekend aktivitet, som de voksne beboere kan samles omkring med deres børn.

  Projektet er støttet med 11.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • SURF Valby m.fl. Folehavefestival 2018

  Folehavefestivalen er med dens formål mere relevant og aktuel end nogensinde før. Dels pga. den aktuelle debat om udsatte boligområder, som Folehaven ikke selv ser sig klassificeret ved.  Dels fordi området står foran en stor omfattende områdefornyelse med mange nye tiltag og samarbejdspartnere.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Blaffernationen: Indvielse af blafferstoppesteder i Valby

  Blaffernationen inviterer alle Valbyfolk og Københavnere til at indvie Danmarkshistoriens allerførste officielle Blafferstoppesteder 4 forskellige steder i København den 9. juni 2018 og to af dem er i Valby.

  Projektet er støttet med 12.950 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Peter Dyreborg: Slam poetry show og lancering af sæsonprogram under Valby Kulturdage

  Projektet går ud på at afholde et slam poetry show med fire-fem erfarne optrædende på cirka 30-45 minutter, og bidrage til Valby Kulturdage, samt afholde en uformel reception, hvor ansøger lancerer sæsonprogrammet for poetry slam i Valby Kulturhus.

  Projektet er støttet med 5.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Musashi Shotokan Karate-Do: Leje af telt under Valby Kulturdage

  Den ene halvdel af teltet står forældreforeningen for. Her sælges pølser, brød, kager og drikkelse. Den anden halvdel står instruktørerne i klubben for. Her kan man få lov til at sparke og slå på puder og høre om karatens og klubbens historie.

  Projektet er støttet med 3.500 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Nima Alijani: T.H. Bar på Valby Kulturdage

  TH. Bar sætter endnu engang et kæmpe setup med borde/bænke, lys, anlæg og et stærkt musikprogram til Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 34.200 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Postbazarens Scene - Valby Kulturdage

  Alle butikkerne fra Valby langgade 86 til Valby langgade 73 vil opstille borde ude på gaden, hvor der vil være forskellige aktiviteter, mad og drikke, underholdning for alle. Der vil blandt andet være en scene med masser af musik og optrædende.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Valby Kulturdage - Den anden ende

  Valby (den anden ende) sørger for kulturel underholdning af forskellige genrer og forskellige nationaliteter fredag og lørdag på scenen.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Møllecafeen Oldies musiktelt på Valby Kulturdage

  Musiktelt opstillet på Tingstedet ved Skolegade i forbindelse med ølvogn fra Møllecaféen. Samme sted som de tre foregående år.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Fortæller Salonen ‘3-2-1 Fortæl’ under Valby Kulturdage

  Fortæller Salonen er et kulturelt tilbud til Valby Kulturdage. To skuespillere med 30 års erfaring byder ind med fortællerens formidlings værktøjer til, hvordan man skaber og formidler sin egen historie som en fortælling.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Valby Skakklub Simultan på Valby Langgade med Stormester i skak

  Simultan med stærk dansk stormester i skak for op til 20 deltagere, på Valby Langgade under Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Kulturcaféen / Netværk for ældre - Kulturcaféen på Valby Kulturdage

  Kulturcafe’ens Telt forvandles til ” Cirkus Telt” som åbner begge dage med sjov/ spas / linedans / spil og underholdning – optræden med klovne og Sing A long musikere! Vil du være klovn for en dag så mød op og ha’ det sjovt – vi vil motivere andre til at være frivillige og hygge om ældre/ unge & børn – så der bliver morskab og sang og dans*

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Yoga med vinger ved Hanna Permin. 31. august – 1. september

  Der afholdes 3 gratis yogatimer henholdsvis fredag kl 16, lørdag kl 10 og 15. De undervises af Hanna Permin. Alle kan være med uanset erfaring. På hvert hold er der plads til 10 deltagere. Efter timen er der sunde snacks og the samt mulighed for at stille spørgsmål.

  Projektet er støttet med 5.300 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Borgerretshjælpen: Oplysning om uddannelse og beskæftigelse til etniske minoritets familier med et juridisk og psykologisk lys

  Formålet med arrangementet er at skabe stærke familier, som har viden om de samfundsmæssige/juridiske pligter og rettigheder i forbindelse med beskæftigelse- og uddannelsessystemet samt den praktiske opdragelse af børn ud fra anerkendte psykologiske metoder med et fokus på, hvordan forældre bedst muligt kan støtte og vejlede deres børn, i overgangen til voksenlivet.

  Projektet er støttet med 7.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Casa Latinoamericana: Copenhagen Jazz Festival i Valby (Latin Jazz)

  Som et nyt offentligt spillested under Copenhagen Jazz Festival ønsker vi som latinamerikansk kulturhus at forene det latinamerikanske med jazzverdenen og derfor har vi udarbejdet et spændende program med udelukkende latinjazz på repertoiret. Artisterne på programmet er velkendte musikere fra det danske jazz- og latinmusikmiljø.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Lasse Skov Laursen - Fællesskabernes årskonference, 19. august

  Beboere fra Sjælør-bebyggelsen i Valby og Händelsvej-området og Frederiks-holmkarréerne i Kgs. Enghave inviteres til Fællesskabernes årskonference. Her vil boligsociale medarbejdere, lokale aktører og frivillige beboere præsentere udvalgte projekter med fokus på at oplyse om det lokale boligsociale arbejde, men også for at fejre de positive initiativer, der er i områderne.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Ålholm Skoles teateropsætning - Den blå kuffert, 14. og 15, juni

  Det er 10. år i træk, at skolen sætter et stort teaterstykke op og vi har gennem årene oplevet en stigende bedre kontakt til bydelen og lokalsamfundet gennem projektet.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Pap og Knap - Spilfestival, 25. august

  Vi vil lave en spilfestival for digitale og analoge spil. Vi ved at der er mange fans af de forskellige spilmedier og genre spredt over hele Danmark, og nu vil vi forene dem under ét tag, hvor alle kan dele deres passion både med indædte fans og nysgerrige entusiaster!

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Danmarks Internationale Gadeteaterfestival i Valby. Søndag d. 19. august og søndag d. 26. august

  Projektet består af forestillinger i forbindelse med Danmarks Internationale Gadeteaterfestival. Forestillingerne gennemføres i Kulbanekvarteret og Folehaven.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Boldklubben Hellas Pannabane (multifodboldbane)

  Der findes ikke en Panne-bane i nærheden, og derfor vil vi gerne stille en til rådighed for både for klubbens medlemmer – men også for andre spillere, der kommer ned og bruger Vigerslevparken.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Kulturfest Kulbaneparken 11. august

  Igen i år afholder vi kulturfest i Vigerslev. Vi kommer til at holde festen i og omkring Lykkebo Skole. Igen i år består arbejdsgruppen af engagerede ildsjæle der brænder for at give vores område den bedste oplevelse muligt.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Andreas Funch Nielsen - Kraftwerket præsenterer alt!

  Vi vil lave en fysisk manifestation af KraftWerket til Valby Kulturdage, med forskellige aktiviteter, som viser den kreative diversitet på Kraftwerket.

  Der vil blandt andet være live painting, kreative workshops, konsol spil, Folkekøkken og Dj’s mm.

  Projektet er støttet med 7.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Sebastian McAleer Elkjær - McAleer & OG Hostile - kunstere under Valby kulturdage – Hos T.H. Bar

  McAleer & OG Hostile er en dynamisk DJ-duo, som interagerer med publikum. Vores speciale er at bygge en stemning op og få folk op at danse – og det lykkes som regel.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Rebekka Thornbech koncert til Valby Kulturdage 31. eller 1. september

  Vi ønsker at skabe en god koncertoplevelse for beboerne i Valby og gæsterne ved kulturdagene og forhåbentligt både spille op til dans, men også skabe stemning omkring kulturdagene.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet august 2018 

 • Meryam Bachisse - Klubberne i Valby på Valby Kulturdage med børne/ungehjørne

  Lørdag d.1/9-2018 til Valby kulturdag anno 2018 hvor børn og unge kan folde deres kreativitet ud, møde hinanden hvor fysiske eller social barriere nedbrydes gennem fælles tredje.

  Projektet vil være med til at styrke børn og unge, samt forældres fællesskaber på tværs af Valby som bydel.

  Behandlet august 2018

 • Mette Juhl - Københavns Åbne Gymnasium

  Vi ønsker at synliggøre at Københavns Åbne Gymnasium er et skønt gymnasium, med initiativrige elever, der forholder sig omverdenen med alvor og engagement.
  Mål og succeskriterier: At der bliver bagt en masse pandekager til Valbys borgere – og at de spiser dem.

  Projektet er støttet med 4.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Henri Gorm Jensen - Trut Brass Band - Populærmusik koncert - på Valby Kulturdage

  At give populærmusik koncert.
  At få folk til at blive glade i låget, og søde og rare ved at høre dejlig musik i Valby bymidte, og evt. ta’ sig en lille svingom.
  Og at underholde så mange af bydelens beboere, med populær musik spillet af Valbys eneste Brass Band, som muligt.

  Projektet er støttet med 2.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Marianne Falk - Københavns Fægteklub - Moderne Sportsfægtning - Valby Kulturdage

  Der tilbydes alle fra seks år at prøve Moderne Sportsfægtning. Der fægtes med specialudstyr af plastik og der anvendes illuderet elektrisk markeringsudstyr
  (HitMate), hvor der ved træf lyser en lampe og lyder en lyd. Et minikursus indleder aktiviteten, således at det bliver mere spændende at fægte.

  Projektet er støttet med 3035,55 kr.

  Behandlet august 2018

 • Lars Loppnau - Manne på Valby Kulturdage

  Manne spillede til Valby Kulturdage i 2016, og det var en stor succes (Arr. af Cityforeningen). Vi vil meget gerne give folk mulighed for igen at høre os igen til Valby Kulturdagene 2018.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Anne Granfeldt Olorenshaw Hov hov - musik for sjov

  Hermed vil vi (AnneO duo) gerne ansøge om penge til dækning af en familiekoncert for de mindste (0 til 6 år) -og deres familier i forbindelse med Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet august 2018 

 • Marie Obling Møller - Frivilligcenter VKV.

  Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby vil under Valby Kulturdage fokusere på at øge lokale borgeres kendskab til de mange muligheder, der er for at engagere sig, tage del og skabe forandringer lokalt.

  Projektet er støttet med 4.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Mette Møbjerg Madsen - Samvirkende Menighedsplejer - Kirkeligt socialt arbejde til gane og hjerte

  Vi vil gerne invitere lokale borgere indenfor for at de kan høre om husets historie og få indblik i, hvordan de, som frivillige, kan være med til at gøre en forskel for andre eller hvordan de selv eller en bekendt kan få glæde af de aktiviteterne på SMP.

  Projektet er støttet med 5.100 kr.

  Behandlet august 2018 

 • Camilla Willis Art & Coffee.

  Vi laver små billeder, primært fremstillet af genbrugspapir, samt indkøbt. Billedet kan man tage med hjem. Formålet er, at skabelse/kreativitet er for alle.

  Projektet er støttet med 1.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • Valby Kino. Valby Kino på Valby Kulturdage

  Vores mål er at vi kommer til at have en god dialog med borger som kender/ikke kender Valby Kino, og de interesseret kan få vores forskellige flyers både film flyers og vores forskellige klubbers.

  Projektet er støttet med 3.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • Hafnia Hallen – Idræt for alle – Gadesporten indtager kulturdagene

  Fysisk aktivitet er sundt for alle aldre og vi vil gerne komme med inspiration til, hvordan man kan dyrke forskellige former for sport og idræt og blive stærkere med en mindre – men målrettet indsats.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Copenhagen Floorball Club - Floorball for Valby borgere

  Vores mål er at øge medlemstal på klubbens forskellige hold.
  Indsatsen er en succes hvis vi får følgende til at møde op i klubhuset i Valby Idrætspark til en prøvetræning.

  Projektet er støttet med 5.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Gang I gaden i ‘den anden ende’. Valby Kulturdage

  Tiltrække publikum i alle aldre i ”Den anden ende” under Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 28.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • MyHorizon.dk Afrikansk Trommedans på Valby Kulturdage og i Søndermarken

  Vi ønsker at skabe glæde og samhørighed blandt borgerne i Valby, få smil og energi frem til dejligt livsbekræftende afrikansk trommedans.

  Projektet er støttet med 9.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Valby Boldklub. Lyd i klubhuset – højttalersystem

  Vi ønsker støtte til et trådløst system, så det bliver nemt for de mange frivillige at betjene. For eksempel til børnestævner eller vores Børnedag.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Valby Kino - Med Skolen i Biografen (MSIB) - Efterår 2018

  Valby Kino ønsker et fortsat tæt samarbejde med byens skoler og institutioner, og vil gerne, sammen med Lokaludvalget, tilbyde dem film igennem Med Skolen i Biografen (MSIB). MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin.

  Projektet er støttet med 27.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • UP SCHOOL – dokumentarfilm af unge til unge.

  Vi udruster vores unge medborgere med et kamera og beder dem om at skabe historier fra deres nabolag i ønsket at fostre filmskabere med et engageret, følsomt og kritisk blik på verden, som kan bidrage til at gøre ungdommens stemme gældende i mediebilledet.

  Projektet er støttet med 31.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • Søndre Sogns Menighedsråd – Koncerter i Folehaven.

  Margrethekirken, der ligger centralt placeret ved skole, bibliotek og plejehjem, vil gerne yde et bidrag til at få kulturen til at blomstre i Folehaven og præsenterer derfor 2 store professionelle koncerter i meget forskellige stilarter med bredt appellerende programmer.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Sound21.dk: Projekt Stjerneby

  STJERNEBY er et musik/science-baseret pilotprojekt for, med og af børn og unge i Valby. Med byrum og verdensrum som tematisk ramme vil Stjerneby, som er udviklet af musikproducent Sound21, afsøge og skabe nye kreative
  rum, skønne oplevelser og forbindelser både i og mellem lokale kvarterer, skoler, kulturscener og musikmiljøer.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet september 2018

Tidligere støttede aktiviteter

Støttede aktiviteter 2017