Lokalpuljen

Lokalpuljen støtter initiativer, der fremmer kulturlivet, nærdemokratiet, bydelsidentiteten og netværket i hele Valby. Efter sammenlægningen med Miljøpunkt Valby kan også miljømæssige tiltag modtage støtte. I udvælgelsen af de mange ansøgninger vægter lokaludvalget værdier som dialog, samarbejde og fællesskab.

Lokale initiativer

Lokalpuljen støtter initiativer, der fremmer kulturlivet, nærdemokratiet, bydelsidentiteten og netværket i hele Valby.  I udvælgelsen af de mange ansøgninger vægter lokaludvalget værdier som dialog, samarbejde og fællesskab.

Valby Lokaludvalg uddeler årligt cirka 1,2 millioner kroner til lokale projekter og arrangementer. Valby Lokaludvalg administrerer puljer på vegne af Københavns Kommune.

Valby Kulturdage 2018

Hvad kan jeg søge til?

 • Aktiviteter og arrangementer, der er med til at styrke bydelens sociale og kulturelle ressourcer, øger borgernes demokratiske involvering og indflydelse, og som samler borgere på tværs af baggrund.
 • Projektet skal være rettet mod Valbys borgere og som udgangspunkt foregå i Valby og komme Valby til gavn.
 • Al støtte gives som en underskudsgaranti.

Hvordan søger jeg?

Hvem kan søge?

Enhver borger, gruppe eller forening kan søge om støtte til aktiviteter og arrangementer, der foregår i Valby, har en klar tilknytning til bydelen, eller er med til at styrke og udvikle Valby som bydel.

Hvornår kan jeg søge?

Lokalpuljen har ansøgningsfrist en gang om måneden, juni undtaget.

Ansøgninger, der er modtaget senest den 15. i måneden, behandles på lokaludvalgets møde den efterfølgende måned.

Der kan ikke gives støtte til aktiviteter, der allerede er foregået. Vær derfor opmærksom på behandlingstiden, som er ca. en måned.

Ansøgningsfrister i resten af 2019

15. juli – svar efter 13. august
15. august – svar efter 10. september
16. september – svar efter 8. oktober
15. oktober – svar efter 12. november
15. november – svar efter 10. december
16. december – svar efter 14. januar 2020

Eventuelle spørgsmål kan besvares af sekretariatet for Valby Lokaludvalg

Kulturdagepuljen

Siden 2016 har lokaludvalget reserveret midler fra Lokalpuljen til aktiviteter under Valby Kulturdage. Formålet med puljen er at opfordre lokale foreninger, institutioner og borgere til at planlægge aktiviteter, der styrker kulturdagenes kulturelle profil.

Flere kulturelle aktiviteter

Puljen skal være med til at sikre flere kulturelle aktiviteter af høj kvalitet. Puljen har samme retningslinjer som Lokalpuljen med den tilføjelse, at aktiviteten skal finde sted som en del af Valby Kulturdage, og at den skal bidrage til at styrke kulturdagenes kulturelle profil.

Kulturdagepuljen har været en stor succes, og har støttet mange små og store aktiviteter – f.eks. flere musiktelte, teater i gaden, koncerter og meget andet.

Hvordan søger jeg?

Hvem kan søge?

Enhver borger, gruppe eller forening kan søge om støtte til aktiviteter og arrangementer, der foregår i forbindelse med Valby Kulturdage.

Har du brug for en scene til at gennemføre din aktivitet skal du kontakte sekretariatet på valbylokaludvalg@okf.kk.dk før du søger Kulturdagepuljen.

Hvornår kan jeg søge?

Kulturdagepuljen har ansøgningsfrist:

 • Mandag den 15. april med svar efter 14. maj
 • Onsdag den 15. maj med svar efter 11. juni
 • Mandag den 15. juli med svar efter 13. august

Vær opmærksom på behandlingstiden, som er ca. en måned.

Læs mere om betingelser og priser for deltagelse i Valby Kulturdage:

De har fået støtte i 2019

Lokaludvalget behandler puljeansøgninger på det månedlige møde anden tirsdag i måneden, juli undtaget. Her kan du se, hvem der indtil videre har fået støtte i år.

Måske bliver du inspireret til at sende en ansøgning?

Se hvordan du selv kan søge Lokalpuljen lige her:

Januar 2019

 • Ungdommens Røde Kors Lokalafdeling: Sej Sommer ‘19

  Sej Sommer afholdes en uge i sommerferien i 2019, hvor der hver dag gennemføres aktiviteter eller udflugter for børn i alderen 8-12 år, der bor i Valby og som af sociale eller økonomiske grunde ikke har aktiviteter i deres sommerferie.

  Projektet er støttet med 15.500 kr.

  Behandlet januar 2019

 • Valby Boldklub: Styrk Frivilligheden

  Vi ønsker at udarbejde en trænermappe til vores frivillige forældretrænere. Dele af træningsmappen udformes af en sportskonsulent.

  Projektet er støttet med 3.125 kr. til konsulentydelser.

  Behandlet januar 2019

 • SURF Valby: Frivilliggalla ‘19

  Den fælles fest skal styrke de sociale netværk mellem beboerne, så de kan inspirere hinanden. Samtidigt er festen med til at øge trygheden og styrke tilliden i områderne, da beboere af forskellige alder og kulturer er fælles om at fejre deres frivillighed.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet januar 2019

 • Julie – lokal ildsjæl: Pilotprojekt Folkekøkken i Vigerslev

  Vigerslev/Kulbanekvarteret mangler kulinariske og kulturelle tilbud, der samler den mangfoldige beboersammensætning der er i området, som skaber mulighed for at man kan indgå i nye fællesskaber, og som samtidigt virker tryghedsskabende i en lidt usammenhængende og kold bydel. Med etablering af et Folkekøkken i aulaen på Lykkebo Skole ønskes denne mangel, i samarbejde med, særligt Lykkebo skole og Fritidscenter ydre Valby imødekommet.

  Projektet er støttet med 27.250 kr.

  Behandlet januar 2019

 • Kulturcafeen Vigerslevvej: Kultur- og traditionsdage februar-marts-april

  Netværkets ønsker at skabe smil og glæde og sende mætte gæster hjem med et smil på læben ……! Tryghed og samvær og glæde er vort motto..!

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet januar 2019

Februar 2019

 • Integrity X: Gamers Galaxy i Hafnia-Hallen

  Arrangementet består af en Counter Strike turnering med blandede hold, samt en kæmpe FunZone med masser af minigames og sociale aktiviteter. Alt dette med fokus på at skabe et socialt rum for alle dem der har lyst til at tage del i fællesskabet.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet februar 2019

 • Ålholm Skole: Opsætning af Pyramidens Hemmelighed

  Det er 11. år i træk, at skolen sætter et stort teaterstykke op, og vi har gennem årene oplevet en stigende bedre kontakt til bydelen og lokalsamfundet gennem projektet.

  Visionen er, at Ålholm Skole kommer til at fungere som en slags kulturcenter, hvor vi er med til at sammenkæde forskellige institutioner i området og samtidig kan profilere os selv som en god og synlig folkeskole i lokalsamfundet.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet februar 2019

 • TheBigBand: Ind i musikken.

  Med hjælp fra lokaludvalgene Valby, Østerbro og på Amager, har vi et tilbud til musikelever fra gymnasier og lokale borgere, om at møde musikken på en mere intensiv måde.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet februar 2019

 • Den bemandede legeplads i Valbyparken: IT-støttet undervisning

  At skabe og gennemføre GPS-baserede læringsløb i Valbyparken og på Tippen, der direkte understøtter undervisningen i.h.t. læreplansmål hos institutioner og skoler.

  Deltagelse i projektet er gratis for deltagerne og tilbydes bl.a. ved hjælp af portalerne Åben skole og Åben daginstitution.

  Projektet er støttet med 21.592 kr.

  Behandlet februar 2019

 • CPH:DOX - VALBY:DOX - Nordens største dokumentarfilmfestival kommer til din bydel!

  CPH:DOX, Københavns Internationale Dokumentarfilmfestival, har været minimalt repræsenteret i Valby – det gør vi noget ved nu!

  VALBY:DOX bringer Nordens største dokumentarfilmfestival til Valby i samarbejde med stærke lokale partnere.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet februar 2019

 • Fisketur for Kulbanekvarteret

  Fisketuren er noget som får mændene til at rejse sig op af sofaen og melde sig. Fokus vil stadig være på far- søn, men vi åbner også for muligheden, så mødre også kan deltage.

  Projektet er støttet med 11.500 kr.

  Behandlet februar 2019

 • FLÆS satirekollektiv: De Kongelige Statuer

  KONGELIGE STATUER er en satirisk mockumentary web-serie, skabt af FLÆS, et satirekollektiv.

  Vi ønsker at optage store dele af web-serien i Valby, og inddrage de unikke locations og kulturskatte, som bydelen byder på.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet februar 2019

 • Panna - kreativ street fodbold- til de unge i Valby

  Projektet går ud på at tilbyde unge fra Valby (ca. 30 piger og drenge, som kommer i Hafnia hallen) undervisning i Panna –kreativ streetfodbold.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet februar 2019

Marts 2019

 • Idræt og Samvær i Folehaven

  Ansøgning fra Kirsebærhaven Skole, Fritidshjemmet Rumraketten, SURF Valby og Tryghedspartnerskabet i Folehaven.

  Idræt og Samvær (ISA) er et tilbud til foreningsløse børn og unge i udsat by. ISA giver dem mulighed for at dyrke foreningsidræt en dag om ugen på deres egen skole i umiddelbar forlængelse af skoletiden.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet marts 2019

 • Murda Twinz Getdown vol. 4

  Murda Twinz Getdown er en frivillig drevet non profit festival, som har et fokus på hardcore punk fra ind- og udland. Festivalen er i al sin levetid blevet afholdt i Valby Kulturhus og i UnderWerket.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2019

 • Summer Jazz ‘19

  Summer Jazz planlægges at blive afholdt d. 5.-14. juli 2019. Visionen er at bringe New York til København.

  Projektet er støttet med 35.000 kr.

  Behandlet marts 2019

 • Dragedag i Valbyparken

  Vi vil gerne afholde en dragedag i Valbyparken søndag d 28. april kl. 14-16 på det store grønne område ud mod vandet ved Tudsemindevej. Denne søndag eftermiddag kan alle valbyborgere og andre komme med deres egen drage eller låne en drage hos os (gratis) og sammen sætte drager op.

  Projektet er støttet med 5.200 kr.

  Behandlet marts 2019

April 2019

 • Valby Kunstforening & Valby Kunsthåndværkere: Kunst på Tingstedet

  Hvert år på Grundlovsdag og for 19. gang arrangerer Valby Kunstforening i samarbejde med Valby Kunsthåndværkere en kunstdag med Montmartre stemning i Valby.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • Klubberne i Valby Fritidscenteret Ydre Valby: Kultur på tværs kulturstival for Børn og Unge

  Midtpunktet for festivalen er en festivalscene, hvor børnene og de unge kan optræde med alt fra dans, sang, musik over teater, stand-up og gøgl.

  Rundt om scenen er der boder og aktiviteter, hvor børnene og de unge kan prøve kræfter med og opleve forskellige kulturtilbud, der er aktuelle lige nu.

  Projektet er støttet med 40.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • Hafnia-Hallen & Street Society: Street Power – motorik og styrketræning for udsatte unge

  Street Society og Hafnia-Hallen laver et nyt styrketrænings- og ambassadørprojekt, der dels skal øge lokale unges tilknytningsforhold til Hafnia-Hallen i en positive retning og samtidig styrke de unge deltageres fysiske tilstand og generelle sundhed.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • Helhedsplanerne SURF Valby og Fællesskaberne Sjælør-Sydhavnen: Løb Mellem Husene og Fællesskabsfest

  Helhedsplanerne SURF Valby og Fællesskaberne Sjælør-Sydhavnen vil arrangere et løb og tilhørende løbetræning, samt i samarbejde med Cafe og genbrug etablere en fællesskabsfest, der kan samle både beboere, frivillige og løbere omkring Folehaven.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • Lykkebo Skole: KOLLEKTIVT MURMALERI - vi maler stort i fællesskab

  Lykkebo Skole søger om støtte til fernisering, maling og kunstnerhonorar i forbindelse med et længere undervisningsforløb med billedkunstnerne Sara Trier og Ada Ortega Camara for hele 5. årgang.

  Forløbet vil munde ud i et kollektivt murmaleri i skolegården på 12×2 m, udviklet og malet af 5. årgang.

  Projektet er støttet med 17.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • SURF Valby & frivillige i Valbyejendommene: Naboskabsdag 2019

  Naboskabsdagen er en offentligt tilgængelig festdag, hvor frivillige Valby-borgere i samarbejde med SURF Valby fejrer fællesskab på tværs i området. Områdets beboere bidrager med både deres tid og deres talenter til festen – de organiserer blandt andet loppemarked, banko, dans og bålpandekager.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • Iftin Forening: Afslutningsfest for Valbyborgere

  Vi vil gerne give børn og unge fra udsatte boligområder en god uforglemmelig forståelse af lektiehjælp/ uddannelse og sport. Derfor søges der støtte til gennemførelse af nogle kulturelle aktiviteter og ture.

  Projektet er støttet med 9.300 kr.

  Behandlet april 2019

 • BorgerRetshjælpen: Juridisk litteratur + Arrangementsforplejning

  Projektet har til formål at bidrage til integrationen ved at inkludere kvinder med etnisk minoritetsbaggrund i samfundet i samarbejde med andre NGOer og foreninger.

  Projektet er støttet med 12.340 kr.

  Behandlet april 2019

 • Børns Vilkår: Madklubben

  Madklubben er et folkekøkken, der samler lokale børnefamilier til regelmæssige madoplevelser i fællesskabets-, maddannelsens- og bæredygtighedens tegn.

  Projektet er støttet med  26.940 kr.

  Behandlet april 2019

 • Erindringfabrikken på vegne af plejehjem i Valby: Erindringssaloner

  Igennem fortælling, sang, musik, gamle genstande og legendariske lydklip tegner vi et billede af krigs- og efterkrigstidens Danmark, hvor deltagernes erindringer inddrages som levende historiebilleder.

  Projektet er støttet med 35.000 kr.

  Behandlet april 2019

 • Kulturdagepuljen: Mette Svane, World Scene

  På basis af de gode erfaringer med beduinteltet i 2016 påtænkes at lave en World scene med indslag fra lokale musikere og foreninger mm. Der vil være fokus på dans, musik og teater for børnefamilierne.

  Projektet er støttet med 59.500 kr.

  Behandlet april 2019

 • Kultur V & Timotheuskirken: VM i foredrag – Valbymesterskaberne

  VM i Foredrag 2019 samler Valbys Borgere omkring en konkurrence, der sætter fokus på formidling, ordkundskab og udvikling. VM i Foredrag bidrager med fem åbne og gratis arrangementer, hvor både deltagere og publikum har mulighed for at lære noget nyt.

  Projektet er støttet med 11.000 kr.

  Behandlet april 2019

Maj 2019

 • Mohammed Sobhie, Bo-vita - Fædreindsats i hele Valby

  Mange mænd ønsker at skabe plads til fællesaktiviteter, og derfor vil vi gerne invitere familier med børn, til nogle gode oplevelser, som kan skabe relationer på tværs af Valby.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Naturlegepladsen og Clorofille - Årstidernes mange skatte i Valby Parken

  Hvis vi ikke kun føler os som gæster når vi er en tur i parken, men føler vi os hjemme og en del af naturen falder det naturligt at tage hånd om og passe på de steder.

  Det er derfor vi gerne vil tilbyde årstids opdagelses sanketure og workshops.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Teater på Tværs - Monster

  Teater på Tværs er en ambitiøs vækstlags-teatergruppe, der udfordrer tabubelagte emner. Vi vil skabe en forestilling med arbejdstitlen “’MONSTER”, hvor vi tager fat i det tabubelagte emne; pædofili.

  Projektet er støttet med 7.500 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Buster – filmfestival for børn- og unge: Mediedannelse og filmoplevelser for børn og unge

  “Buster i Valby” sætter fokus på film- og mediedannelse for Valbys børn og unge i alderen 5-16 år, når vi vil åbne dørene for medieworkshops for skoler der sætter fokus på kritisk mediedannelse og invitere børnefamilier til dialogskabende filmoplevelser med tilknyttede workshops.

  Behandlet maj 2019

 • Folehavefestival samarbejdet - Folehavefestivalen 2019

  Gennem et samarbejde omkring en festivaldag for alle i området, kan man samle beboere af alle typer i nye netværk.

  Dagen byder på både læring og oplevelser, når området inviterer resten af byen herud i hjørnet af Valby.

  Projektet er støttet med 40.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Etablering og drift af 2. sektion af Plantekassehaven i gårdrummet Vinhaven 41-49

  Formålet med udvidelsen af Plantekassehaven, som der søges midler til), er at styrke dens funktion som rollemodel for lignende initiativer i afdelingens øvrige 25 gårdrum til fremme af hhv. beboernes viden og erfaring med at dyrke og spise økologiske krydderurter og grøntsager og beboernes glæder ved at være med til at skabe en fælles havedyrknings- og madkultur i afdelingen.

  Projektet er støttet med 5.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Fritidscenter Ydre Valby/Løbehold2500 - Valbyløbet 2019

  Fritidscenter Ydre Valby afvikler for tredje år i træk et motionsløb, Valbyløbet. Formålet med arrangementet er at lade de unge indgå i konstruktive fællesskaber, hvori der også er aktiv forældreinvolvering.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Cafe Rosenhaven - Sommermusik og liv i Cafe Rosenhaven

  Projekt ‘Sommermusik og liv i Café Rosenhaven fra maj til september’ vil give besøgende i Valbyparken mulighed for at deltage i i alt 12 koncerter.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Grundejerforeningen Kløverbladet - Fysisk aktivitet i Karensparken

  Karensparken er grundejerforeningen Kløverbladets grønne anlæg, som er åbent for offentligheden. Stedet kunne godt trænge til et løft med hensyn til muligheder for fysisk aktivitet og leg, særligt nu hvor kvarterets befolkningsunderlag stiger markant.

  Projektet er støttet med 17.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Teater V - Valbys del af teaterfestivalen CPH STAGE 2019

  Vi søger til deltagelse på Teaterfestivalen CPH STAGE 2019, og til at kunne præsentere bydelens borgere for en bredest mulig vifte af vellykket teaterkunst.

  Projektet er støttet med 26.000 kr.

  Behandlet maj 2019

 • Willis x Maani - Trashy AestheticA

  Aktiviteten vil foregå således at hver deltager samler ting ind i Valbys gader. Tingene skal indgå i et knustværk. Deltagerne samles med kunstnerne på fx TH Bar, hvor der vil være stillet borde op med maling, lim og plader. Der laver hver deltager sit Trash Aesthetica værk.

  Projektet er støttet med 5.600 kr.

  Behandlet maj 2019

Juni 2019

 • Ældresagen Valby - Fællesspisning for ensomme

  Projektet har til formål at fremme sociale relationer hos ensomme via fællesspisning med 18-20 deltagere en gang om måneden i efteråret.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Samvirkende Menighedsplejer - Kirkeligt socialt arbejde til gane og hjerte (Kulturdagepuljen)

  Vi vil gerne invitere lokale borgere indenfor for at de kan høre om husets historie og få indblik i, hvordan de, som frivillige, kan være med til at gøre en forskel for andre eller hvordan de selv eller en bekendt kan få glæde af de aktiviteterne på SMP.

  Projektet er støttet med 4.200 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Valbyspil – De skøre cyklister- (Kulturdagepuljen)

  Vores cyklister vil kunne opleves i hele Valby Langgade. Både som indøvede optrin og optog. Vi vil interagere med gæsterne i gaden, og få dem til at more sig.

  Projektet er støttet med 3.500 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Borgerretshjælpens stand på Valby kulturdage (Kulturdagepuljen)

  Borgerretshjælpen yder på daglig basis gratis retshjælp til borgere som har brug for det, og som typisk ikke kan betale for det. Under Kulturdagene vil vi kunne tilbyde lettere juridiske rådgivning, som er af overordnet karakter.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Fesser & Hannetove Hæklund / de frivillige - Kulturdage i Valby / Send et smil…… (Kulturdagepuljen)

  Begge dage åbner Fesser åbner Teltet med musik og sang af spillemændene og så bydes der på boder med Dåsekast/ Dart/ Bob spil/  Ringspil/ Petanque og selvfølgelig Lotteri og herligt Banko spil – alt imens kaffen bliver brygget og vi smager herligt hjemmebag.

  Projektet er støttet med 10.500 kr.

  Behandlet juni 2019

 • KØBENHAVNS FÆGTEKLUB - Moderne Sportsfægtning og Historisk Fægtning (Kulturdagepuljen)

  KØBENHAVNS FÆGTEKLUB – ”ÅRETS FÆGTEKLUB 2019” – tilbyder alle fra seks år at prøve Moderne Sportsfægtning. Der fægtes med specialudstyr af plastik og der anvendes illuderet elektrisk markeringsudstyr (HitMate), hvor der ved træf lyser en lampe og lyder en lyd.

  Projektet er støttet med 2.311 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Trut Brass Band - Populærmusik koncert (Kulturdagepuljen)

  At give populærmusik koncert. At få folk til at blive glade i låget, og søde og rare ved at høre dejlig musik i Valby bymidte, og evt. ta’ sig en lille svingom. Og at underholde så mange af bydelens beboere, med populær musik spillet af Valbys eneste Brass Band, som muligt.

  Projektet er støttet med 2.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • TH Bar - Valby Kulturdage 2019 (Kulturdagepuljen)

  TH Bar sætter endnu engang et kæmpe setup med borde/bænke, lys, anlæg og et stærkt musikprogram. Vi er allerede nu i kontakt med flere kunstner.

  Projektet er støttet med 36.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Valby Kulturhus - Valby Kulturhus Aktivitetstelt (Kulturdagepuljen)

  Valby Kulturhus ønsker at lave et aktivitetstelt på Tingstedet til Valby Kulturdage, hvor husets kulturskabere kan være med til at arrangere oplevelser for Valbys borgere.

  Projektet er støttet med 22.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Valby Bladet - Valby Bladet 100 års fødselsdag lørdag den 31. August (Kulturdagepuljen)

  At synliggøre Valby med artikler i gennem de sidste 100 år. Der vil på dagen kunne ses gamle aviser i vores stand samt konkurrencer til Valbys borgere. Der vil på dagen kommer underholdning af diverse kunsterne.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Valby Lokalhistoriske Selskab og Arkiv - Lokalhistorien kommer ud på gaden – lokalhistorisk udstilling på Valby Langgade (Kulturdagepuljen)

  Valby Lokalhistoriske Selskab og Arkiv har i mange år deltaget i Valby Kulturdage ved at holde åbent i Arkivets lokale, ved flere år at åbne en ny udstilling og med byvandringer.

  Vi ønsker nu, at flere får opmærksomhed på aktiviteterne. Derfor vil vi i år ud på gaden med en udstilling, der fortæller om Valbys hønsekræmmere og om de valbypiger, der solgte fjerkræ på torvet i København.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Den Demokratiske Kurdiske Folkeforsamling - Kurdisk Musik- og Madkunst på en historisk scene (Kulturdagepuljen)

  Ved dette arrangement vil en scene tilrettelægges med pynt og kunst fra Mesopotamien, mens der samtidigt kridtes op for musikalske indslag og madlavning på scenen.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Copenhagen Music - Copenhagen Music på Valby Kulturdage (Kulturdagepuljen)

  Copenhagen Music er den største forening af sin art og flyttede ind i Valby Idrætspark. Vi ønsker I forbindelse med Valby Kulturdage at afholde vores deres årlige sommerfestival, og glæder os til at sende en bølge af fed livemusik gennem Valby.

  Projektet er støttet med 6.500 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Valby Skakklub - Simultanskak med dansk stormester under Valby Kulturdage. (Kulturdagepuljen)

  Valby Skakklub ønsker, lørdag under Valby Kulturdage, at afholde en simultanskak forestilling midt på Valby Langgade hvor der vil være mulighed for gratis at spille imod en berømt dansk Stormester i Skak.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet juni 2019

 • Teater V - Professionelle gæstespil på Kulturdagene (Kulturdagepuljen)

  Vi søger til Valby-deltagelse på Teaterfestivalen CPH STAGE 2019, og til at kunne præsentere bydelens borgere for en bredest mulig vifte af i vellykket teaterkunst.

  Projektet er støttet med 27.150 kr.

  Behandlet juni 2019

August 2019

 • Iftin - Iftin på Valby Kulturdage (Kulturdagepuljen)

  Under Kulturdagene vil Iftin Forening invitere indenfor i teltet til smagen, synet og duften af Somalia i Valby.

  Projektet er støttet med 4.800 kr.

  Behandlet august 2019

 • Jessica Rasmussen - Musik Er Lig Med kærlighed (Kulturdagepuljen)

  At lave en koncert på Valby Kulturdage forskellige lokale artister (musik, dans, poetry og andre former for kunst) det vil være brugbart for alle Valbys borgere store, små, unge og gamle. At gøre folk glade.

  Projektet er støttet med 35.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • Copenhagen Floorball Club - Floorball som en del af Valbys DNA (Kulturdagepuljen)

  Projektet skal skabe bevidsthed om Copenhagen Floorball Clubs aktiviteter i Valby Idrætspark og Prøvehallen. Både de almindelige foreningsaktiviteter, men også de mange sociale indsatser og tilbud, samt skabe et tilhørsforhold til ligaholdende.

  Projektet er støttet med 7.450 kr.

  Behandlet august 2019

 • Materialecentralen - Upcycling for grønnere fremtid (Kulturdagepuljen)

  Our association wants to provide cultural activities promoting upcycling workshops to raise awareness about recycling and creative reuse of waste.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • VOC Valby – Valby Kulturdage – SeniorHuset (Kulturdagepuljen)

  Vi ansøger Lokalpuljen om tilskud til aktiviteter på Valby Kulturdage.

  Formålet med vores aktiviteter er at informere og fremvise hvad vores forening/center kan tilbyde ældre i Valby, at byde borgerne på en kop kaffe og lidt kage, at tilbyde lidt underholdning i form af fællessang og levende musik.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • Sport og Bold – Valby Kulturdage 2019 (Kulturdagepuljen)

  Sport og Bold er et samarbejde imellem 3 klubber i Valby Idrætspark, BK Frem, BK Fremad Valby, Valby Boldklub, og Hafnia-Hallen. Vi laver fodboldaktiviteter til kulturdagene på en måde som både tiltrækker aktive og tilskuere i alle aldre.

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • Valbys egen biograf – Valby Kino (Kulturdagepuljen)

  Formålet er at sprede kendskabet af Valby Kino og dens aktiviteter (filmklubber såsom seniorbio,børnebiffen, babybio, kinoquizzen, dynebio osv) til borgere i Valby og omegn.

  Projektet er støttet med 4.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • Mølle Cafés oldies musiktelt (Kulturdagepuljen)

  Livemusik og DJ under Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • Udbygning af fodboldlegeplads – Boldklubben FREM

  Boldklubben FREM har et område foran klubhuset, som klubben gerne vil gøre mere aktivt. Vi har pt. en multibane og en pannabane, som benyttes flittigt, men ønsker at flere kan være aktive samtidig.

  Projektet er støttet med 4.000 kr.

  Behandlet august 2019

 • OPST:ART Vol. 1 - Sydhavns Teater

  OPST:ART er Sydhavn Teaters nyeste skud på ungdomsområdet, der i tæt samarbejde med Fællesskaberne (Den boligsociale helhedsplan i Sjælør) vil styrke de unge beboere mellem 16-30 år.

  Projektet er støttet med 8.514 kr.

  Behandlet august 2019

 • Sjælør Sommerbio 2019

  Sjælør Sommerbio er et gratis filmfremvisnings-event for beboere i alle aldre der bor alment på Sjælør Boulevard og Valbygårdsvej.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet august 2019

September 2019

 • FC Welcome House/Efterårssæson 2019 – FC Welcome House

  En vigtig del af projekt FC Welcome House er gennem sport at skabe integration og danne relationer imellem FC Welcome House’s unge med flygtningebaggrund og danske unge.

  Projektet er støttet med 10.450 kr.

  Behandlet september 2019

 • Fire efterårsarrangementer (temadage) - Kulturcafe´en/Netværk for ældre & førtidspensionister.

  Efterårsarrangementer er fire temadage med underholdning.

  Projektet er støttet med 6.000 kr. til dækning af kulturelle indslag til det første arrangement.

  Behandlet september 2019

 • BOLDBANEN-en ungdomsforestilling om grænser og identitet – TEATER DØGDI.

  Vi vil bringe ungdomsforestillingen BOLDBANEN til Valby Kulturhus og skabe et GRATIS, ÅBENT arrangement for unge i Valby.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet september 2019

 • Foreningen Cultura sem Fonteiras - 10 års jubilæum Capoeira Malungos Valby

  Vi fejrer 10 års jubilæum hos Capoeira Malungos, Valby og derfor vil vi gerne åbne vores døre og invitere Valby-borgerne til et brag af en kulturoplevelse.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet september 2019

Oktober 2019

 • Med Skolen I Biografen Efterår 2019 - Valby Kino

  MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin. DFI sammensætter en filmpakke med 10 spillefilm for forskellige målgrupper. Til hver film laver DFI undervisningsmateriale.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • Med Skolen I Biografen Forår 2020 - Valby Kino

  MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin. DFI sammensætter en filmpakke med 10 spillefilm for forskellige målgrupper. Til hver film laver DFI undervisningsmateriale.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • Udbrede kendskabet til Borgerretshjælpens kontor i form af plakater, skilte, flyers m.m. - BorgerRetshjælpen

  BorgerRetshjælpen yder på daglig basis gratis retshjælp til borgere som har brug for det, og som typisk ikke kan betale for det. Vi rådgiver inden for en række af områder, man kan f.eks. få hjælp til sager inden for kontanthjælp, statsborgerskab, lejekontrakt, separation/skilsmisse mv.

  Projektet er støttet med 6045 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • 48h of Hygge – premiereaften - Jeanne Lehmann

  48h of Hygge er et indie filmfestivals projekt, og har eksisteret siden 2017. Projektet går ud på at engagere børn, unge og voksne i filmskabelse, og der gives således et tema samt tre elementer, og så skaber de deltagende deres film på 48 timer.

  Projektet er støttet med 2496 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • Jorden rundt på en dag - Højskolernes Ambassadørnetværk

  Vores projekt tager udgangspunkt i et lande-tema, hvor børnene kommer verden rundt på én dag. De fire forskellige aktivitetsblokke knytter sig til forskellige lande, ét i nord, ét i øst, ét i syd og ét i vest.

  Projektet er støttet med 2000 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • Fælles korkoncert i Timotheuskirken med Oktoberkoret og vores venskabskor i Berlin. Ernst Busck koret - Oktoberkoret

  Fælleskoncert, hvor hvert kor har en selvstændig del og der afsluttes med en fællesdel med alle på scenen, der vil også være indslag med opfordring til fællessang.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • Jule-blues-koncert med live-musik og dans i Valby Kulturhus - Blues Dancing CPH

  Den frivillige forening Blues Dancing CPH ønsker at arrangere jule-blues-koncert med live-musik og dans i Valby Kulturhus’ sal. Sahra da Silva Blues Quartet står for at levere lækker Chicago Blues af højeste kvalitet hele aftenen.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet oktober 2019

 • Lys Lanterne Workshop - Zone2 Børnekultur/Valby Kulturhus

  At være med til at skabe liv og hyggelig uhygge på pladsen. Det gør vi ved at lade børn og deres voksne skabe skønne hjemmelavede lamper, i Zone2s Lanterne workshop. Lysende kreationer som de efterfølgende kan tage med hjem.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet oktober 2019

November 2019

 • Teater V på vegne af diverse skoler og institutioner i Valby - Valby Skolescene 2020

  ”Skolescenen” er et samarbejde med Valby Lokaludvalg og Teater V, som er bygget op igennem de sidste par år. Skolerne i Valby har kunnet få/ansøge om tilskud fra Lokaludvalget 35 kr. pr. teaterbillet, de købte til Teater Vs lokale teaterforestillinger.

  Vi har haft en stor succes med skolesceneordningen og oplevet, at både elever og lærere er meget positive overfor ordningen.

  Projektet er støttet med 87.500 kr.

  Behandlet november 2019

 • SURF Valby - Frivilligheds Galla 2020

  SURF Frivilligheds Galla (#FG) er en årlig tilbagevendende tradition, der har eksisteret siden 2014. De frivillige ildsjæle i de tre boligområder Hornemanns Vænge, Valbyejendommene, og Folehaven bliver fejret og modtager en lille gave (krus).

  Derudover bliver der kåret én ”Årets Nabo” fra hvert boligområde samt én ”Årets Spire”, som er et nyt frivilligt initiativ, der er spiret op inden for det sidste år.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet november 2019

 • Winter Jazz 2020 - Cowbell

  Ideen og visionen for Winter Jazz er at bygge videre på festivalens historik og kunstneriske profil, hvor unikke ensembler dannes på tværs af nationaliteter, generationer og genrer, og et musikinteresseret publikum dermed tilbydes unikke koncertoplevelser i et område af København der ikke har et jazzspillested.

  Projektet er støttet med 45.000 kr.

  Behandlet november 2019

 • Forfatterforedrag med Eva Tind - Valby Bibliotek – Kultur V i samarbejde med DR læseklubberne på biblioteket

  Eva Tind udgav i foråret romanen ”Ophav” på Gyldendal og har bl.a. fået 5 hjerter i Politiken for en historie, som bl.a. er blevet kaldt en ”hverdags-odyssé”. Den er nomineret til DRs romanpris og Valby Bibliotek har netop 3 læseklubhold, som læser de nominerede.

  Flere af deltagerne vil gerne være frivillige denne aften.

  Projektet er støttet med 1.500 kr.

  Behandlet november 2019

 • Lær Etiopien bedre at kende - Foreningen Etiopiens Børn

  Kom og vær med til at smage, danse og høre om Etiopien.

  Igennem hele workshoppen kommer vi til at opleve Etiopien ved at klæde os ud, som man gør i landet. Danse til etiopisk musik og smage på landets forskellige madretter. Til sidst kommer vi til at høre lidt sjove fakta fra landet.

  Projektet er støttet med 2050 kr.

  Behandlet november 2019

De har fået støtte i 2018

 • Hockeyfestival i Valby

  Europa Cup kommer til Valby i maj 2018

  Fra den 17. -21. maj kommer nogle af de bedste hockeyklubber og skal spille om medaljer til Europa Cup. Det er den lokale Valbyklub ”Københavns Hockeyklub” som står som arrangør.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Historier fra Kulbanekvarteret

  LYDPOL vil sammensætte en lydvandring i Kulbanekvarteret, med en serie på i alt 10 fortællinger á hver 7-10 min. Fortællingerne bliver til på baggrund af interviews med lokale og beboere fra kvarteret og har fokus på de mennesker der bor og færdes i området, og livet her.

  Projektet er støttet med 40.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Univers på Vers – På tværs af generationer

  Anders Jacobsen, Leder af Univers på Vers, har ansøgt om at arrangere en række børnejazzkoncerter på de lokale plejehjem. Idéen er, at de ældre kunne invitere oldebørn, børnebørn, familie og venner til generationskoncert på plejehjemmet.

  Projektet er støttet med 36.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Kulturfestival for børn og unge

  Fritidsklubberne i Valby arbejder på at afholde arrangementet Kulturfestival for Børn og Unge for 15. gang fredag den 1. juni. Midtpunktet for festivalen er en festivalscene, hvor børnene og de unge kan optræde med alt fra dans, sang, musik over teater, stand-up og gøgl.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet januar 2018

 • Valby Kino: Med Skolen i Biografen

  Valby Kino ønsker et fortsat tæt samarbejde med byens skoler og institutioner, og vil gerne, sammen med Lokaludvalget, tilbyde dem film igennem Med Skolen i Biografen. MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin. DFI sammensætter en filmpakke med 10 spillefilm for forskellige målgrupper. Til hver film laver DFI undervisningsmateriale.

  Projektet er støttet med 19.500 kr.

  Behandlet januar 2018 

 • Sej Sommer 2018

  Sej Sommer er et projekt under Ungdommens Røde Kors målrettet udsatte børn mellem 8-12 år. Det er et sommerferietilbud, der retter sig mod en målgruppe af børn, som ikke har de samme muligheder for at komme på ferie eller deltage i andre aktiviteter i skolernes sommerferie som andre børn og unge.

  Projektet er støttet med 27.650 kr.

  Behandlet februar 2018

 • Børnebiffen 2018

  Børnebiffen er en samling animerede kortfilm af en varighed på i alt ca 40 minutter, som Valby Kino viser gratis hver tirsdag og for 20 kr. i weekenden. Filmene henvender sig til de helt små biografgængere på 3-5 år.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet februar 2018

 • Mindfulness Sport

  Crossover vil tilbyde fast ugentligt træning i mindfulness sport i Valby. ”Mindfulness Sport” er at kombinere sport og mindfulness og etablere et attraktivt foreningstilbud til foreningsløse piger og drenge. Tanken er at udbrede det som disciplin og udvikle det i lokalområderne i København.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet februar 2018

 • TimoTirsdage - koncerter for alle vi ellers ikke kan opleve i Valby

  TimoTirsdage er en række gratis koncerter i Timotheuskirken. Det er blevet et Valby-brand, der præsenterer ”Lille Vega”-navne i en alternativ kulisse akustisk eller halvakustisk med kriteriet, at sangerne skal have noget på hjerte og ikke blot underholde.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet februar 2018

 • RØM - Udstillingssted på Grønttorvet

  Jakob Hunosøe fra udstillingssted RØM søger penge til at kunne realisere en række udstillinger og events i 2018. RØM holder til i det der engang var Karl Lunds engros papirhandel på det gamle Grønttorv. Lokalet er råt og lige som udstillerne skal forholde sig til den grove arkitektur, skal også de optrædende kunne spille op og med denne særlige setting.

  Projektet er støttet med 18.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Cowbell Summer Jazz 2018

  Musikvirksomheden Cowbell planlægger den tiende Summer Jazz festival i Prøvehallen, Valby d. 6.-15. juli 2018. Den afholdes som en selvstændig sub-festival til Copenhagen Jazz Festival, som ikke selv er repræsenteret i Valby.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2018 

 • Murda Twins Getdown vol. 3

  Igennem 10 år med DIY etik og hjerteblod har Murda Twinz aka Andreas og Jeppe Funch Nielsen lavet hardcore punk koncerter i Valby. For at fejre dette fortsætter de med deres festival Getdown vol. 3 den 20. og 21. juli, hvor frivillighed, sammenhold og musikken er grundingredienserne til en festival, man ikke finder andre steder i Danmark.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2018 

 • Valby Kunstforening: Kunst på Tingstedet

  Hvert år på Grundlovsdag, i år for 18. gang, har Valby Kunstforening i samarbejde med Valby Kunsthåndværkere arrangeret en kunstdag med god stemning, kunst og musik i Valby.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Dansehallerne:Bloody Mary #4d2

  Bloody Mary #4 d.2. er nyskabende scenekunst i en særlig site-specific ramme, nemlig et privat hjem i et hus. Bloody Mary #4 d.2. er en forestilling der handler om at se på sin egen historie i et større perspektiv. I denne ansøgning søges der specifikt til den del af forestillingen som er en koncert med en musik-kollektivet Eget Værelse.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Fritidscenter Ydre Valby: Valbyløbet 2018

  Løbehold2500 blev stiftet januar 2017 i Fritidscenter Ydre Valby, hvor unge træner og gennemgår en personlig og social udvikling gennem træning. De er med til at planlægge og gennemføre motionsløbet den 29. september, og via dette tilegner de sig en masse færdigheder, som de kan tage med sig ind i voksenlivet.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • SURF Valby: Frivillighedsgalla 2018

  I samarbejde med SURF Valby afholdes i år Frivillighedsgalla fredag d 16. marts 2018. Arrangement er en fejring af frivilligheden de tre boligområder Folehaven, Valbyejendommene og Hornemanns Vænge.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Folkekøkken i Vigerslev

  Vigerslev Bibliotek, SURF Valby og den lokale madskole samarbejder om folkekøkkener i kvarteret. Meningen med folkekøkkenet er at samle områdets beboere til samvær og samtale over et måltid mad for derved at styrke sammenholdet i kvarteret, nedbryde fordomme mellem forskellige grupper, styrke den boligsociale indsats og afhjælpe ensomhed. Næste folkekøkken afholdes den 24. og 25. april i forbindelser med Danmark Spiser Sammen.

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Dragedag i Valbyparken

  Barbara Belusa afholder sammen med en gruppe frivillige en dragedag i Valbyparken søndag d 8. april kl 14-16 på det store grønne område ud mod vandet ved Tudsemindevej. Denne søndag eftermiddag kan alle valbyborgere og andre komme med deres egen drage eller låne en drage hos os (gratis) og sammen sætte drager op.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Akacieparkens Fiskeklub: Fisketure

  Akacieparkens fiskeklub er åben for alle. Der er ikke noget krav om at være medlem af klubben. Vi skeler ikke til, om man bor i Akacieparken, blot man har lyst til at fiske. Vores store ønske er, at se om vi kan få en ungdomsafdeling op at stå.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Teater Kimone: KropUmulig - nycirkusforestilling

  KropUmulig er en fantasifuld, humoristisk nycirkus forestilling der henvender sig til børn i alderen 3-8 år. Forestillingen arbejder med akrobatik, linedans og jonglering og er skabt af 3 professionelle nycirkus artister og instruktør Steen Haugesen. Forestillingen opføres på den bemandede legeplads i Valbyparken en hverdag i uge 24 eller 25.

  Projektet er støttet med 9.100 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Kulturcaféen / Netværk for ældre: 10 - 12 motivationsdage

  Kulturcafe’en er et Netværk – hvor alle ældre og ensomme kan mødes og motiverer hinanden med nye input – fortællinger fra gamle dage – være kreative sammen og prøve nyt ”håndværk” – eller at synge og bevæge sig sammen – det at have et socialt samvær – gør en stærk! Glæde fremfor ensomhed*

  Projektet er støttet med 18.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Madklubben i Akacieparken og Lukretiavej

  Madklubben i Akacieparken og Lukretiavej handler om, at alle beboere kan komme og få et sundt og billigt måltid mad. Samtidig er fællesspisningerne rum for socialt samvær, og baner vejen for at styrke beboernes sociale netværk.

  Projektet er støttet med 13.637 kr.

  Behandlet marts 2018

 • The BigBand v. Mads Jakob Pagsberg: Bigbandvokaljazz

  Med hjælp fra lokaludvalgene på Amager, Valby og på Østerbro, har The BigBand et tilbud til musikelever fra gymnasier og lokale borger om at møde musikken på en mere intensiv måde.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet marts 2018

 • Zone2 Børnekultur/Valby Kulturhus: Kreative workshops under Valby Kulturdage

  En workshop for børn og kreative sjæle, hvor man kan skabe diverse sjove ting og sager ud af genbrugsmaterialer. Til afvikling af workshoppen, inspiration og spredning af god stemning, vil de ’kreative damer’ Hilde Skåre og Mette Breinegaard, stå.

  Projektet er støttet med 9.000 kr. fra Kulturdagepuljen

  Behandlet april 2018

 • Foreningen Iftin: Festlig begivenhed for Valbys borgere 16. juni

  Formålet er at give forældre og børn i Valby en festlig oplevelse sammen med andre Valby borgere med somalisk baggrund. Begivenheden vil være med til at oplyse og informere andre borger om, hvad Iftin kan og bidrager med i lokalsamfundet, og hvordan de kan få glæde af foreningen. Til begivenheden vil der være forlystelser, festlig musik og servering af let mad.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Peter Dyreborg: Poetry Slam til Ungdommens Folkemøde 2018 i Valbyparken

  Formålet er, at unge, gennem deltagelse, samtale og fællesskab, sammen skal udforske demokratisk deltagelse og medborgerskab. På festivalens første dag ønskes afholdt et poetry slam-show, som har til hensigt at give unge blandt publikum en kunstnerisk og litterær oplevelse af en bred vifte af politiske emner.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Samvirkende Menighedsplejer: Danmark Spiser Sammen

  Fællesspisning for ældre den 24. april, i et mindre, trygt fællesskab. Afholdes i handicapvenlige lokaler. Vi hygger med fællessang og varmt samvær. Der serveres almindelig dansk mad, samt kaffe og kage.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet april 2018

 • Kulbaneparkens Venner: Plantekasser ved Lanternen

  Vi forudser, at plantekasserne dels vil give noget socialt til dem der har ansvaret for en plantekasse, men også vil give anledning til dialog og socialisering med de øvrige brugere af Lanternen, idet der bliver ’noget at tale om’.

  Dertil kommer, at plantekasserne ved deres tilstedeværelse vil bidrage til brugernes samlede positive oplevelse af det første mødested i Kulbaneparken samt fremme biodiversiteten i parken.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Teater V: Valbys del af Teaterfestivalen CPH STAGE

  CPH STAGE I VALBY – 6 STÆRKE FORESTILLINGER PÅ 10 DAGE!

  Teater V søger til Valby-deltagelse på Teaterfestivalen CPH STAGE, og til at kunne præsentere bydelens borgere for en bredest mulig vifte af vellykket teaterkunst – både indendørs og udendørs – samt denne gang også ude i private hjem hos de enkelte borgere.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • MyHorizon.dk: Afrikansk Trommedans

  3 lørdage i juni måned 2018 – lørdag d. 16., d. 23. og d. 30. juni 2018

  Vi ønsker at skabe glæde og samhørighed blandt borgerne i Valby, få smil og energi frem til dejligt livsbekræftende afrikansk trommedans.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet april 2018

 • Louise Dubiel: Louise Dubiel Trio på Valby Kulturdage 2018

  Dette er en trio, der vil spille på gaden i Valby til Kulturdagene. Louise Dubiel er musiker og bor i Valby, hvor hendes studie også ligger.

  Projektet er støttet med 7000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Sanne Unruh: Damerock - Ruth To Hell

  Ruth To Hell elsker at spille til Valby Kulturdage! Musikken henvender sig det brede voksne publikum i alle aldre. Repertoiret er alsidigt med både up-tempo dansenumre, ballader og gedigen blues med saft og kraft.

  Projektet er støttet med 11.015 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Valbyspil: Havehus Valbyspil på Valby Kulturdage

  Valbyspil vil i år opføre gadeteater på Valby Kulturdage. De vil omdanne gaden foran deres telt til en kolonihave, hvor planen er at agere indbyrdes over temaet kolonihave, samt interagere med publikum. Evt. invitere dem indenfor i kolonihaven.

  Projektet er støttet med 5000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • VOC: Ældre op gennem tiderne i Valby

  Med temaet ”Ældre op gennem tiderne i Valby” vil VOC på Valby Kulturdage sætte fokus dels på ældre, men også knytte Valbys historie til, så det bliver relevant for både de der deltager og andre ældre, men også for de besøgende som ikke nødvendigvis er i målgruppen.

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Kultur V: Valbytaler 2018 ”50-året for 1968”

  Kirkerne og Valby Bibliotek (Kultur Syd) har valgt ”revolutions-året” 1968 som tema for en foredragsrække med gode, solide, professionelle foredragsholdere. Foredragene bliver afholdt i de forskellige kirker samt 1 på Valby Bibliotek.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Mohammed Sobhie – Socialkoordinator Lejerbo: Syværksted

  Formålet med projektet er at skabe bånd mellem beboerne, samt en weekend aktivitet, som de voksne beboere kan samles omkring med deres børn.

  Projektet er støttet med 11.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • SURF Valby m.fl. Folehavefestival 2018

  Folehavefestivalen er med dens formål mere relevant og aktuel end nogensinde før. Dels pga. den aktuelle debat om udsatte boligområder, som Folehaven ikke selv ser sig klassificeret ved.  Dels fordi området står foran en stor omfattende områdefornyelse med mange nye tiltag og samarbejdspartnere.

  Projektet er støttet med 50.000 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Blaffernationen: Indvielse af blafferstoppesteder i Valby

  Blaffernationen inviterer alle Valbyfolk og Københavnere til at indvie Danmarkshistoriens allerførste officielle Blafferstoppesteder 4 forskellige steder i København den 9. juni 2018 og to af dem er i Valby.

  Projektet er støttet med 12.950 kr.

  Behandlet maj 2018

 • Peter Dyreborg: Slam poetry show og lancering af sæsonprogram under Valby Kulturdage

  Projektet går ud på at afholde et slam poetry show med fire-fem erfarne optrædende på cirka 30-45 minutter, og bidrage til Valby Kulturdage, samt afholde en uformel reception, hvor ansøger lancerer sæsonprogrammet for poetry slam i Valby Kulturhus.

  Projektet er støttet med 5.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Musashi Shotokan Karate-Do: Leje af telt under Valby Kulturdage

  Den ene halvdel af teltet står forældreforeningen for. Her sælges pølser, brød, kager og drikkelse. Den anden halvdel står instruktørerne i klubben for. Her kan man få lov til at sparke og slå på puder og høre om karatens og klubbens historie.

  Projektet er støttet med 3.500 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Nima Alijani: T.H. Bar på Valby Kulturdage

  TH. Bar sætter endnu engang et kæmpe setup med borde/bænke, lys, anlæg og et stærkt musikprogram til Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 34.200 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Postbazarens Scene - Valby Kulturdage

  Alle butikkerne fra Valby langgade 86 til Valby langgade 73 vil opstille borde ude på gaden, hvor der vil være forskellige aktiviteter, mad og drikke, underholdning for alle. Der vil blandt andet være en scene med masser af musik og optrædende.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Valby Kulturdage - Den anden ende

  Valby (den anden ende) sørger for kulturel underholdning af forskellige genrer og forskellige nationaliteter fredag og lørdag på scenen.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Møllecafeen Oldies musiktelt på Valby Kulturdage

  Musiktelt opstillet på Tingstedet ved Skolegade i forbindelse med ølvogn fra Møllecaféen. Samme sted som de tre foregående år.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Fortæller Salonen ‘3-2-1 Fortæl’ under Valby Kulturdage

  Fortæller Salonen er et kulturelt tilbud til Valby Kulturdage. To skuespillere med 30 års erfaring byder ind med fortællerens formidlings værktøjer til, hvordan man skaber og formidler sin egen historie som en fortælling.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Valby Skakklub Simultan på Valby Langgade med Stormester i skak

  Simultan med stærk dansk stormester i skak for op til 20 deltagere, på Valby Langgade under Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Kulturcaféen / Netværk for ældre - Kulturcaféen på Valby Kulturdage

  Kulturcafe’ens Telt forvandles til ” Cirkus Telt” som åbner begge dage med sjov/ spas / linedans / spil og underholdning – optræden med klovne og Sing A long musikere! Vil du være klovn for en dag så mød op og ha’ det sjovt – vi vil motivere andre til at være frivillige og hygge om ældre/ unge & børn – så der bliver morskab og sang og dans*

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Yoga med vinger ved Hanna Permin. 31. august – 1. september

  Der afholdes 3 gratis yogatimer henholdsvis fredag kl 16, lørdag kl 10 og 15. De undervises af Hanna Permin. Alle kan være med uanset erfaring. På hvert hold er der plads til 10 deltagere. Efter timen er der sunde snacks og the samt mulighed for at stille spørgsmål.

  Projektet er støttet med 5.300 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Borgerretshjælpen: Oplysning om uddannelse og beskæftigelse til etniske minoritets familier med et juridisk og psykologisk lys

  Formålet med arrangementet er at skabe stærke familier, som har viden om de samfundsmæssige/juridiske pligter og rettigheder i forbindelse med beskæftigelse- og uddannelsessystemet samt den praktiske opdragelse af børn ud fra anerkendte psykologiske metoder med et fokus på, hvordan forældre bedst muligt kan støtte og vejlede deres børn, i overgangen til voksenlivet.

  Projektet er støttet med 7.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Casa Latinoamericana: Copenhagen Jazz Festival i Valby (Latin Jazz)

  Som et nyt offentligt spillested under Copenhagen Jazz Festival ønsker vi som latinamerikansk kulturhus at forene det latinamerikanske med jazzverdenen og derfor har vi udarbejdet et spændende program med udelukkende latinjazz på repertoiret. Artisterne på programmet er velkendte musikere fra det danske jazz- og latinmusikmiljø.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Lasse Skov Laursen - Fællesskabernes årskonference, 19. august

  Beboere fra Sjælør-bebyggelsen i Valby og Händelsvej-området og Frederiks-holmkarréerne i Kgs. Enghave inviteres til Fællesskabernes årskonference. Her vil boligsociale medarbejdere, lokale aktører og frivillige beboere præsentere udvalgte projekter med fokus på at oplyse om det lokale boligsociale arbejde, men også for at fejre de positive initiativer, der er i områderne.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Ålholm Skoles teateropsætning - Den blå kuffert, 14. og 15, juni

  Det er 10. år i træk, at skolen sætter et stort teaterstykke op og vi har gennem årene oplevet en stigende bedre kontakt til bydelen og lokalsamfundet gennem projektet.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet juni 2018

 • Pap og Knap - Spilfestival, 25. august

  Vi vil lave en spilfestival for digitale og analoge spil. Vi ved at der er mange fans af de forskellige spilmedier og genre spredt over hele Danmark, og nu vil vi forene dem under ét tag, hvor alle kan dele deres passion både med indædte fans og nysgerrige entusiaster!

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Danmarks Internationale Gadeteaterfestival i Valby. Søndag d. 19. august og søndag d. 26. august

  Projektet består af forestillinger i forbindelse med Danmarks Internationale Gadeteaterfestival. Forestillingerne gennemføres i Kulbanekvarteret og Folehaven.

  Projektet er støttet med 20.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Boldklubben Hellas Pannabane (multifodboldbane)

  Der findes ikke en Panne-bane i nærheden, og derfor vil vi gerne stille en til rådighed for både for klubbens medlemmer – men også for andre spillere, der kommer ned og bruger Vigerslevparken.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Kulturfest Kulbaneparken 11. august

  Igen i år afholder vi kulturfest i Vigerslev. Vi kommer til at holde festen i og omkring Lykkebo Skole. Igen i år består arbejdsgruppen af engagerede ildsjæle der brænder for at give vores område den bedste oplevelse muligt.

  Projektet er støttet med 25.000 kr.

  Behandlet juni 2018.

 • Andreas Funch Nielsen - Kraftwerket præsenterer alt!

  Vi vil lave en fysisk manifestation af KraftWerket til Valby Kulturdage, med forskellige aktiviteter, som viser den kreative diversitet på Kraftwerket.

  Der vil blandt andet være live painting, kreative workshops, konsol spil, Folkekøkken og Dj’s mm.

  Projektet er støttet med 7.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Sebastian McAleer Elkjær - McAleer & OG Hostile - kunstere under Valby kulturdage – Hos T.H. Bar

  McAleer & OG Hostile er en dynamisk DJ-duo, som interagerer med publikum. Vores speciale er at bygge en stemning op og få folk op at danse – og det lykkes som regel.

  Projektet er støttet med 3.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Rebekka Thornbech koncert til Valby Kulturdage 31. eller 1. september

  Vi ønsker at skabe en god koncertoplevelse for beboerne i Valby og gæsterne ved kulturdagene og forhåbentligt både spille op til dans, men også skabe stemning omkring kulturdagene.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet august 2018 

 • Meryam Bachisse - Klubberne i Valby på Valby Kulturdage med børne/ungehjørne

  Lørdag d.1/9-2018 til Valby kulturdag anno 2018 hvor børn og unge kan folde deres kreativitet ud, møde hinanden hvor fysiske eller social barriere nedbrydes gennem fælles tredje.

  Projektet vil være med til at styrke børn og unge, samt forældres fællesskaber på tværs af Valby som bydel.

  Behandlet august 2018

 • Mette Juhl - Københavns Åbne Gymnasium

  Vi ønsker at synliggøre at Københavns Åbne Gymnasium er et skønt gymnasium, med initiativrige elever, der forholder sig omverdenen med alvor og engagement.
  Mål og succeskriterier: At der bliver bagt en masse pandekager til Valbys borgere – og at de spiser dem.

  Projektet er støttet med 4.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Henri Gorm Jensen - Trut Brass Band - Populærmusik koncert - på Valby Kulturdage

  At give populærmusik koncert.
  At få folk til at blive glade i låget, og søde og rare ved at høre dejlig musik i Valby bymidte, og evt. ta’ sig en lille svingom.
  Og at underholde så mange af bydelens beboere, med populær musik spillet af Valbys eneste Brass Band, som muligt.

  Projektet er støttet med 2.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Marianne Falk - Københavns Fægteklub - Moderne Sportsfægtning - Valby Kulturdage

  Der tilbydes alle fra seks år at prøve Moderne Sportsfægtning. Der fægtes med specialudstyr af plastik og der anvendes illuderet elektrisk markeringsudstyr
  (HitMate), hvor der ved træf lyser en lampe og lyder en lyd. Et minikursus indleder aktiviteten, således at det bliver mere spændende at fægte.

  Projektet er støttet med 3035,55 kr.

  Behandlet august 2018

 • Lars Loppnau - Manne på Valby Kulturdage

  Manne spillede til Valby Kulturdage i 2016, og det var en stor succes (Arr. af Cityforeningen). Vi vil meget gerne give folk mulighed for igen at høre os igen til Valby Kulturdagene 2018.

  Projektet er støttet med 6.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Anne Granfeldt Olorenshaw Hov hov - musik for sjov

  Hermed vil vi (AnneO duo) gerne ansøge om penge til dækning af en familiekoncert for de mindste (0 til 6 år) -og deres familier i forbindelse med Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 4.500 kr.

  Behandlet august 2018 

 • Marie Obling Møller - Frivilligcenter VKV.

  Vesterbro/Kgs. Enghave/Valby vil under Valby Kulturdage fokusere på at øge lokale borgeres kendskab til de mange muligheder, der er for at engagere sig, tage del og skabe forandringer lokalt.

  Projektet er støttet med 4.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Mette Møbjerg Madsen - Samvirkende Menighedsplejer - Kirkeligt socialt arbejde til gane og hjerte

  Vi vil gerne invitere lokale borgere indenfor for at de kan høre om husets historie og få indblik i, hvordan de, som frivillige, kan være med til at gøre en forskel for andre eller hvordan de selv eller en bekendt kan få glæde af de aktiviteterne på SMP.

  Projektet er støttet med 5.100 kr.

  Behandlet august 2018 

 • Camilla Willis Art & Coffee.

  Vi laver små billeder, primært fremstillet af genbrugspapir, samt indkøbt. Billedet kan man tage med hjem. Formålet er, at skabelse/kreativitet er for alle.

  Projektet er støttet med 1.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • Valby Kino. Valby Kino på Valby Kulturdage

  Vores mål er at vi kommer til at have en god dialog med borger som kender/ikke kender Valby Kino, og de interesseret kan få vores forskellige flyers både film flyers og vores forskellige klubbers.

  Projektet er støttet med 3.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • Hafnia Hallen – Idræt for alle – Gadesporten indtager kulturdagene

  Fysisk aktivitet er sundt for alle aldre og vi vil gerne komme med inspiration til, hvordan man kan dyrke forskellige former for sport og idræt og blive stærkere med en mindre – men målrettet indsats.

  Projektet er støttet med 14.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Copenhagen Floorball Club - Floorball for Valby borgere

  Vores mål er at øge medlemstal på klubbens forskellige hold.
  Indsatsen er en succes hvis vi får følgende til at møde op i klubhuset i Valby Idrætspark til en prøvetræning.

  Projektet er støttet med 5.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Gang I gaden i ‘den anden ende’. Valby Kulturdage

  Tiltrække publikum i alle aldre i ”Den anden ende” under Valby Kulturdage.

  Projektet er støttet med 28.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • MyHorizon.dk Afrikansk Trommedans på Valby Kulturdage og i Søndermarken

  Vi ønsker at skabe glæde og samhørighed blandt borgerne i Valby, få smil og energi frem til dejligt livsbekræftende afrikansk trommedans.

  Projektet er støttet med 9.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Valby Boldklub. Lyd i klubhuset – højttalersystem

  Vi ønsker støtte til et trådløst system, så det bliver nemt for de mange frivillige at betjene. For eksempel til børnestævner eller vores Børnedag.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Valby Kino - Med Skolen i Biografen (MSIB) - Efterår 2018

  Valby Kino ønsker et fortsat tæt samarbejde med byens skoler og institutioner, og vil gerne, sammen med Lokaludvalget, tilbyde dem film igennem Med Skolen i Biografen (MSIB). MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin.

  Projektet er støttet med 27.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • UP SCHOOL – dokumentarfilm af unge til unge.

  Vi udruster vores unge medborgere med et kamera og beder dem om at skabe historier fra deres nabolag i ønsket at fostre filmskabere med et engageret, følsomt og kritisk blik på verden, som kan bidrage til at gøre ungdommens stemme gældende i mediebilledet.

  Projektet er støttet med 31.500 kr.

  Behandlet august 2018

 • Søndre Sogns Menighedsråd – Koncerter i Folehaven.

  Margrethekirken, der ligger centralt placeret ved skole, bibliotek og plejehjem, vil gerne yde et bidrag til at få kulturen til at blomstre i Folehaven og præsenterer derfor 2 store professionelle koncerter i meget forskellige stilarter med bredt appellerende programmer.

  Projektet er støttet med 12.000 kr.

  Behandlet august 2018

 • Sound21.dk: Projekt Stjerneby

  STJERNEBY er et musik/science-baseret pilotprojekt for, med og af børn og unge i Valby. Med byrum og verdensrum som tematisk ramme vil Stjerneby, som er udviklet af musikproducent Sound21, afsøge og skabe nye kreative
  rum, skønne oplevelser og forbindelser både i og mellem lokale kvarterer, skoler, kulturscener og musikmiljøer.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet september 2018

 • Sankt Annæ Symfoniorkester: Efterårskoncert ”Virtuose Walentin”

  Som en del af vores 23. sæson inviterer vi til symfonisk koncert i Timotheuskirken i Valby.

  Koncerten er bygget op om koncertens solist, Niklas Walentin, som trods sin unge alder allerede har skabt sig en international karriere.

  Projektet er støttet med 10.000 kr.

  Behandlet oktober 2018

 • #Likeagirlcamp

  Målet er at lave en seriøs rekrutteringsindsats på tværs af idrætsgrene, hvor pigerne prøver kræfter med forskellige sportsgrene. Trænerne som præsenterer sporten og tilknyttet de lokale foreninger som ønsker at rekruttere dem.

  Projektet er støttet med 5.000 kr.

  Behandlet oktober 2018

 • Fællessang på Vigerslev Bibliotek

  Formålet med Fællessang i biblioteket er at samle områdets beboere på tværs af etnicitet, sociale baggrunde og alder. Her fungerer biblioteket som et neutralt sted, hvor alle kan føle sig velkomne.

  Projektet er støttet med 8.000 kr.

  Behandlet oktober 2018

 • Teater V: Valby Skolescene

  Skolescenen er et samarbejde mellem Valby Lokaludvalg og Teater V, som er bygget op igennem de sidste par år. Skolerne i Valby kan få/ansøge om tilskud fra Lokaludvalget 35 kr. pr. teaterbillet, de købte til Teater Vs lokale teaterforestillinger.

  Projektet er støttet med op til 87.500 kr.

  Behandlet oktober 2018

 • SURF Valby m.fl.: Tolerancedag

  Fællesvandring for forståelse og tolerance i Folehavekvarteret

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet november 2018

 • Studievenligt loppemarked i Valby Kulturhus

  Loppemarkedet kommer til at foregå i teatersalen i Valby Kulturhus lørdag den 24 november fra 12-16. Målgruppen henvender sig bredt. Det er generelt de studerende og dem der ikke har den store økonomiske rådighedsbeløb.

  Projektet er støttet med 2.640 kr.

  Behandlet november 2018

 • Boldklubben FREM: Fodboldlegeplads

  Boldklubben FREM har et område foran klubhuset, som klubben gerne vil gøre mere aktivt. Etablering af Pannabanen ser vi som første etape i en udvikling af området til en fodboldlegeplads, hvortil vi vil søge penge fra andre puljer og sponsorer.

  Projektet er støttet med 24.000 kr.

  Behandlet november 2018

 • Rubinen, Fritidscenter Indre Valby: Get in Shape

  Målet er at få de unge væk fra gaderne og holde sig fra kriminalitet. Træningen skal gøre at de har et fokusområde og at de efter projektet, vil fortsætte træningen.

  Projektet er støttet med 7.700 kr.

  Behandlet november 2018 

 • Valby Kino: Med Skolen i Biografen

  Valby Kino ønsker et fortsat tæt samarbejde med byens skoler og institutioner, og vil gerne, sammen med Lokaludvalget, tilbyde dem film igennem Med Skolen i Biografen (MSIB).

  MSIB er et tilbud om undervisningsrelaterede film til alle klassetrin.

  Projektet er støttet med 23.000 kr.

  Behandlet november 2018

 • Boldklubben Pioneren: Spillertøj/Træningsdragter til Pionerens U11 drengehold

  Pga. mange af familiernes økonomiske situation har flere af medlemmerne ikke råd til klubtræningsdragter. Spillerdragter vil give dem mulighed for at deltage i stævner og det vil underbygge følelsen af et positivt sammenhold og fællesskab, som er så vigtigt for netop den gruppe drenge i Folehaven.

  Projektet er støttet med 6.800 kr.

  Behandlet december 2018

 • Kulturcafe’en: Kultur- og Julearrangement

  Kultur & Jule arrangement – Juletræ/ julehygge og julespis sammen – med dejlig dufte fra køkkenet som får minderne tilbage til Juleaften, hvor andestegen eller/og flæskestegen bliver taget ud a’ ovnen – de brunede kartofler bliver vendt og sovsen er færdig – så der kan serveres.

  Projektet er støttet med 9.000 kr.

  Behandlet december 2018 

 • Cowbell: Winter Jazz 2019

  Visionen for Winter Jazz er at bygge videre på festivalens historik og kunstneriske profil, hvor unikke ensembler dannes på tværs af nationaliteter, generationer og genrer, og et musikinteresseret publikum dermed tilbydes unikke koncertoplevelser.

  Projektet er støttet med 45.000 kr.

  Behandlet december 2019

 • Valby Jazzklub: Underskuds-dækning for Valby Jazzklub 2019

  Vi samler Valbyborgere 60+ til kvalitetsjazz og fællesspisning. Vi oplever mange nye venskaber mellem enlige, som har mistet en partner og i Jazzklubben finder samhørighed med andre til vores arrangementer, skovture, rejser mm. Der er rigtig mange som får nogle gode oplevelser at leve videre på.

  Projektet er støttet med 22.620 kr.

  Behandlet december 2018 

 • Valby Kino: Børnebiffen 2019

  Børnebiffen er en samling animerede kortfilm, som distribueres af DABUF/Det Danske Filminstitut. De har en varighed på i alt ca 40 minutter, som er passende for de helt små biografgængere på 3-5 år. Institutionerne kan hermed tage de små med om tirsdagen og give dem deres (måske) første Biografoplevelse i mørket – og børnene elsker det! I weekenderne har familier mulighed for det samme, for blot 20 kr.

  Projektet er støttet med 15.000 kr.

  Behandlet december 2018

 • Valby Kulturhus Zone2: Workshops - til Sanseudstilling om og med Verdensmusik.

  Den interaktive sanseudstilling er åben 5 dage i vinterferien, for børn, børnefamilier, børnehaver og andre nysgerrige sjæle. Den primære målgruppe er 3-6-årige, men såvel voksne som søskende i alle aldre vil kunne nyde oplevelsen.

  Projektet er støttet med 19.000 kr.

  Behandlet december 2018

 • Valbyspil: Det Korteste Strå

  Teaterforeningen Valbyspil opfører ”Det korteste strå” skrevet af Bådteateret, i Teatersalen i Valby kulturhus 20., 21., 22., 24. og 25. maj. Hverdage kl. 20, og lørdagen kl. 15. Der er gratis entre.

  Projektet er støttet med 30.000 kr.

  Behandlet december 2018