Få hjælp til dine små reparationer – næste gang den 8. juni

I vores månedlige åbne Repair Café står en gruppe frivillige fiksere klar til at hjælpe dig med dine små reparationer, så dine ting kan holde lidt længere i stedet for at blive smidt ud. Næste gang er torsdag den 8. juni.

De frivillige fiksere fra reparationsnetværket hjælper med reparationen. Du hjælper selv med at reparere dine ting, og lærer lidt om, hvordan du selv kan gøre en anden gang.

Næste gang du kan medbringe dine ting til åben Repair Café i Valby Kulturhus er:

Torsdag den 8. juni kl. 17-19 

Valby Kulturhus, 4. sal

Valgårdsvej 4-8,  Valby

Vores frivillige fiksere har erfaring med alt fra kasketter og lamper til rørforstærkere og fjernstyrede biler. Du skal bare tage det med, du vil have hjælp til at fikse, og være klar til at blive klogere på reparationer.

Du kan læse mere og stille spørgsmål i netværkets Facebookgruppe:

Om reparationsnetværket

Valbys reparationsnetværk er startet op som et samarbejde mellem Copenhagen FabLab og vores miljøgruppe ud fra tanken om, at hvis vi reparerer i stedet for at smide ud, sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

Netværket består af en gruppe frivillige reparatører, der en gang om måneden afholder Repair Café på 4. sal i Valby Kulturhus. Her kan du få hjælp til at reparere dine ødelagte ting.

Læs mere om netværket og meld dig evt. som fikser, hvis du har hænderne godt skruet på, lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *