Valbys reparationsnetværk

Valbys reparationsnetværk er startet op som et samarbejde mellem Copenhagen FabLab og lokaludvalgets miljøgruppe ud fra tanken om, at hvis vi reparerer i stedet for at smide ud, sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

Netværket består af en gruppe frivillige reparatører, der en gang om måneden afholder Repair Café på 4. sal i Valby Kulturhus. Her kan du få hjælp til at reparere dine ødelagte ting.

Vær med til at reparere dine ødelagte ting

Netværket består af en gruppe frivillige, der har hænderne skruet godt på indenfor mange discipliner, og får stor fornøjelse af at lære fra sig og hjælpe andre med at reparere deres ødelagte ting.

  • Alle reparationer foregår i fællesskab – du er altså med til at reparere dine egne ting, og kan lære en masse i processen.
  • Alle reparationer er ganske gratis – hvis der er behov for reservedele eller materialer, som ikke er til stede, skal du dog selv stå for at anskaffe dem.
  • Netværket forbeholder sig retten til at sige nej til en reparation

Repair Café hver måned

Reparationsnetværket har med enkelte undtagelser fast café-dag den anden torsdag i hver måned kl. 17-19. Reparationscaféerne afholdes på 4. sal i Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8.

Her kan du medbringe dine ødelagte ting og få hjælp til at reparere dem.

Hvad kan vi reparere?

De frivillige i netværket kan f.eks. hjælpe med at sy og lappe, fikse elektronik og computere, både hardware og software.

De vil også altid gerne udfordres og selv blive klogere!

Skriv meget gerne på Facebook hvad du tager med, så kan de frivillige fiksere overveje hvad der skal laves og hvordan.

Vil du være frivillig reparatør?

Meld dig ind i netværkets Facebookgruppe hvis du kunne tænke dig at være en del af det semi-faste hold, der hjælper til med reparationer:

Vil du høre mere om reperationsnetværket, så kontakt vores miljømedarbejder Asger Gad på gn7s@kk.dk:

Nyt om netværket