Dyren renovering nyhed

Dyrelegepladsen i Folehavekvarteret får et tiltrængt løft

Efter et års arbejde er tegningerne til et mindre løft af den populære og nedslidte dyrelegeplads Dyren i Folehavekvarteret klar. Arbejdet går i gang fra uge 39.

Det sidste års tid har Områdefornyelsen Folehavekvarteret i samarbejde med børn fra klubben, repræsentanter fra 3B Folehavens afdelingsbestyrelse og Folehavens Ungdomshus drøftet, drømt og tegnet på et mindre løft af dyrelegepladsen Dyren.

Nu ligger der et færdigt forslag, som indebærer:

  • Et nyt træhegn langs Kirsebærhaven og Vinhaven, der opleves mere legende og gør det nemt at se ind, uden at dyrene kan komme ud
  • En ny belyst hovedindgang på Kirsebærhaven med finurlige dyremotiver
  • Et trædæk inde på Dyren, som forbinder den nye hovedindgang med klubbens bagindgang og snor sig rundt på Dyren til både grise- og gedefolden
  • Et mindre areal til klatreleg med balancebom, kravlenet, tov-rutschebane og en fugleredegynge
  • En ny bålplads med siddetrin i to niveauer og tilberedningsstation

Forslaget er tegnet af NOAA Architects med støtte fra Nykredits Fond, Arkitektforeningen, Dreyers Fond, 3B Folehaven, Folehavens Tryghedspartnerskab og Områdefornyelsens Styregruppe.

Der bygges fra uge 39

Byggeriet på Dyren forventes at gå i gang fra uge 39 og du kan derfor regne med at møde håndværkere i området frem til medio december.

Hvordan Dyren kan bruges i byggeperioden kan først meldes ud når håndværkerne er kommet på opgaven. Følg med på Områdefornyelsen i Folehavekvarterets Facebookside eller hold øje med den bystander, som sættes op i forbindelse med byggeriet.

Dyren forventes indviet januar 2023.

BoGodt har lavet en lille film om Dyren i forbindelse med projektet:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *