Valby Kulturdage debat nyhed

Deltag i debatter, der sætter Valbys udvikling i et større perspektiv

I år har vi samlet al politik på Valby Kulturdage den 1. og 2. september på Valby Tingsted i et spændende debatprogram, hvor Valbys udvikling sættes i et større perspektiv med hjælp fra lokale politikere, meningsdannere og organisationer. Kom, hør, spørg og engager dig!

Debatprogrammet er sammensat af Valby Lokaludvalg, og kommer fra et ønske om at sætte Valbys udvikling på dagsordenen på en ny måde.

Vi vil undgå spidsroden imellem politiske boder med uddeling af løbesedler og materiale, og i stedet engagere lokale borgere i snakken om aktuelle problemstillinger.

Se hele debatprogrammet her:

Vi sætter Valby ind i et større perspektiv og retter blikket mod fremtiden.

Så kom, hør, spørg og engager dig! Der vil også være repræsentanter for Valby Lokaludvalg til stede til en mere uformel snak om bydelen og udvalgets arbejde.

Fredag er ungdommens

Fredagen står i ungdommens tegn med to talks om bæredygtighed og fremtidens Valby:

  • Kl. 17-17.45: Hvordan får vi en mere bæredygtig livsstil? 
    • Panel: Studerende fra Københavns Åben Gymnasium. studerende Bolette Bølstad og Jonas Kruse Rosener fra Hotel- og Restaurantskolen, og Mathilde Kastbjerg (K). 

I Tingstedets aktivitetstelt kan du deltage i demokratispil med DSU Valby, og møde repræsentanter fra Valbys ungdomspartier og ungdomsuddannelser.

Lørdagens alsidige debatprogram

Lørdag har vi inviteret fagpersoner fra organisationer og politikere fra hhv. Valby Lokaludvalg, kommuner og region til at debattere emner som seniorliv, mental sundhed, foreninger og frivillighed, trafik og kultur.

I aktivitetsteltet byder bæredygtige virksomheder på smagsprøver og salg af produkter – smag f.eks. på tang, insekter og sodavand lavet af ukrudt:

Vi håber du vil komme og engagere dig i en eller flere debatter, og også gå på opdagelse i resten af Valby Kulturdages store program!

Se hele programmet for Valby Kulturdage den 1. og 2. september her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.