Første spadestik Valby Langgade nyhed

De kommende cykelstier på Valby Langgade fik en glad start i vinterferien

Vinterferien i Valby bød på en lille cykelfejring midt på Valby Tingsted, da Teknik- og Miljøforvaltningen tirsdag eftermiddag inviterede til første spadestik på de kommende cykelstier på Valby Langgade.

Over 100 børn og voksne lagde vejen forbi for at høre mere om projektet og det kommende vejarbejde. Så der var kø ved kaffecyklen og det store kagebord.

Der blev drukket varmt, spist sødt og spurgt løs til de kommende cykelstier på Valby Langgade og vejarbejdet, da 1. spadestik blev markeret på Tingstedet i Valby. Foto: Københavns Kommune

I dagens anledning måtte man gerne kravle op i førersædet på en af de gravkøer, der de næste måneder skal forvandle den centrale del af Valby Langgade til en mere trafiksikker gade med cykelsti i begge retninger.

Cykelstier anlægges fra marts – november

Fra marts – november etableres cykelstier i begge retninger fra Gl. Jernbanevej – Søndre Fasanvej, og fra Skolegade til Annexstræde. Fra Søndre Fasanvej – Tingstedet kommer der fartdæmpende vejbump. Når projektet er færdigt, har Valby Langgade fået 700 meter nye cykelstier, nyrenoverede fortove og kørebaner, nye vejbump og ny asfalt i lyskrydset.

Der nedlægges i alt 42 parkeringspladser permanent på strækningen.

Du kan læse mere om projektet her:

En lille plakatstander med information om projektet bliver stående på Tingstedet indtil november, hvor de nye cykelstier efter planen er færdige. Her står mere om placeringen af de nye cykelstier og trafikkens afvikling, mens vejarbejdet står på.

På projektets hjemmeside kan du finde oversigtskort, læse mere om ensretninger, ændrede busruter mm.:

 

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *