Vejbump Pigekvarteret Valby nyhed

Beboere vil have vejbump i Pigekvarteret

Beboere i Pigekvarteret, der ligger bag Valby Langgade, har fået nok af biler, der kører for stærkt, og ikke overholder højrevigepligten i kvarteret.

Derfor arbejder en dedikeret gruppe borgere fra kvarteret nu på at få etableret vejbump eller andre trafiksikrende tiltag, der skal gøre kvarteret tryggere at færdes i.

To trafikuheld på 1½ time

Facebookgruppen ‘Vi vil have vejbump i Pigekvarteret NU!‘ blev oprettet den 29. januar på en dag, hvor der indenfor 1½ time var hele to trafikuheld med biler, der påkørte hinanden.

Ifølge beboerne køres der alt for hurtigt på de små veje og der sker ofte ulykker, med personskader til følge.

Flere beboere har måttet springe for livet, og med flere og flere børn i kvarteret frygter de, at det ender med en alvorlig ulykke.

Gruppen har til formål at samle personer, som vil støtte op om, at der opføres vejbump i hele Pigekvarteret, som dækker Valborg Allé, Beatevej, Blankavej, Horsekildevej, Sylviavej, Lukretiavej, Lauravej og Cæciliavej.

Hele Pigekvarteret er med

Der har tidligere været borgere, der har henvendt sig omkring de usikre forhold i Pigekvarteret, men det er første gang, at kvarteret står sammen om at ønske forholdene forbedret.

Siden lanceringen af Facebookgruppen er der samlet opbakning fra seks-syv af ejerforeningerne, så det er et samlet kvarter, der støtter op om initiativet.

Det er et vigtigt argument, hvis det skal lykkes at samle opbakning til en løsning blandt politikerne på rådhuset.

Vi giver forslaget videre til forvaltningen

Repræsentanter fra borgergruppen mødte tirsdag aften op i borgernes tid på lokaludvalgets faste, månedlige møde, for at præsentere sagen for hele lokaludvalget.

Pigekvarteret borgernes tid marts

Sagen har også været drøftet i vores udvalg for By og Trafik, som har besluttet at tage sagen med videre til Teknik- og Miljøforvaltningen.

Hvis der skal laves en kvalificeret løsning på områdets trafikale problemer, skal Teknik- og Miljøforvaltningen nemlig være med i udviklingen af en løsning.

Løsningen vil derefter skulle vedtages politisk i Borgerrepræsentationen.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for at løbende nyt om denne og andre sager i Valby:

1 svar
  1. Susanne Kristensen
    Susanne Kristensen says:

    Tak fordi I har taget vores forslag alvorligt! Vi håber inderligt, at der bliver gjort noget, inden det er for sent.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *