Valby Kulturpunkt Valby Kulturdage 2023 nyhed

Valby Kulturpunkt på Toftegårds Plads lørdag den 2. september

Kultur og Fritid Valby gør sammen med musikforeningen RUSK, Valbyhaven, Valbys reparationsnetværk og mange flere Toftegårds Plads til et livligt sted fyldt med aktiviteter lørdag den 2. september fra kl. 11-23.

Her er et udpluk af det tæt pakkede program – få det fulde overblik lige her:

Toftegårds Plads åbner for fuld musik

Pladsen åbner med et brag af en koncert med Tuesday Night Brass Band lørdag kl. 11.00 – og hverken børn eller voksne kommer til at kunne sidde stille til dén fest.

Tuesday Night Brass Band

Hvis du efter den energiudladning godt kan bruge et hvil, kan du slappe af i Bastard Café brætspilslounge, købe lækre kager fra Vores Brød eller gå en tur i den idylliske byhave Valbyhaven foran Valby Kulturhus.

Valbyhaven Toftegårds Plads

Kast dig over kreative aktiviteter

Har du slet ikke brug for hvile, kan du kaste dig over en af de mange sjove workshops, programmet på Toftegårds Plads byder på:

Få hjælp til at reparere dine ødelagte ting

Vores reparationsnetværk holder pop-up Repair Café fra kl. 11-17, hvor de arbejder på egne og besøgendes små reparationer. Så har du en ting, der er gået i stykker, kan du tage den med og få hjælp til at få den til at virke igen.

De frivillige fiksere kan både kaste sig over sytøj, elektronik, computere og nærmest alt andet. De reparerer, fordi de gerne vil spare klimaet for affald og unødig brug af nye ressourcer – og fordi de synes det er sjovt. Det er ikke garanti for succes, men du bliver helt sikkert klogere i processen!

Deltag i hyggelig fællesspisning med klimavenlig mad

Familier kan slutte dagen af med et lækkert vegansk måltid, når KraftWerkets Folkekøkken og One Bowl inviterer til fællesspisning kl. 18.

Alle dem uden poder, der skal puttes, kan starte aftenen ud her, inden de kaster sig ud i en festlig aften med Peter Dyreborg & Co, der holder 1. kvalifikationsrunde i KBH mesterskabet i Poetry Slam i kulturhuset.

Progressiv rock afslutter festen

Musikforeningen RUSK har slået pjalterne sammen med det lokale spillested UnderWerket, og den lokale booking-gruppe 21st Century Schizoid Booking. Sammen præsenterer de en stribe progressive rockbands fra kl. 20-22.

På Toftegårds Plads kan du opleve “Detective Picnic and the Mystery Basket” og “Jaguaren i Skoven“, før festen fortsætter indenfor på spillesteder Underwerket.

Og det er bare et udpluk af programmet på Toftegårds Plads!

Se det fulde program for Toftegårds Plads på Kultur og Fritids hjemmeside:

Se hele programmet for Valby Kulturdage lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.