Nyd turen på en afspærret Valby Langgade fredag og lørdag

Afspærringen af Valby Langgade er nærmest en del af Valby Kulturdages DNA, og også i år kan du nyde at gå tur på en fuldstændig bilfri gade fra Sdr. Fasanvej ned til Annexstræde fredag den 1. og lørdag den 2. september.

Valby Langgade afspærres fra fredag morgen kl. 10 til lørdag nat fra Annexstræde til Sdr. Fasanvej.

Strækningen indtages af Valbys forretninger og foreninger, og du kan f.eks. besøge Valbys Kunsthåndværkere, danse morgenen ind med Butik K9, tage et slag skak med Valby Skakklub, nyde lækker mad fra gadens restauranter, få pulsen op på Hafnia Hallens sportsområde – og meget mere!

Mød Valbys mangfoldige foreningsliv

Området fra Valby Langgade 44-59 afspejler Valbys mangfoldige foreningsliv, der på Valby Kulturdage går sammen om at skabe to dage båret af fællesskab og frivillighed.

Hafnia Hallen kommer til Valby Langgade og tager hallen med derop. Oplev nogle af de forskellige aktivitetsmuligheder, som er en del af dagligdagen i hallen.

Der bliver mulighed for at spille Beachvolley, Basketball, Fodbold, Stacked Cup og prøve kræfter med vægtløftning. Der vil være instruktører, som er klar til at tage imod og dele deres passion og råd med både store og små.

Hafnia Hallen står i år sammen med en lang række andre aktører i det frivillige Valby. Fra skakklub til spejder, fra skaterbane til fægte- og bordtennisklubben.

Se alle aktiviteter på strækningen fra Sdr. Fasanvej til Valby Tingsted her:

Film, skak, lokalhistorie og kunsthåndværk

Og meget andet finder du fra Valby Tingsted ned til Annexstræde.

Valby Kino fortæller om biografens ti-årige historie, imens Valby Lokalhistorisk Arkiv byder indenfor til en længere historie om Valby de sidste 100 år.

Du kan også møde Valby skakklub, hvor du kan udfordre en stormester, beundre de kreative nørklerier fra Valbys Kunsthåndværkerforening, og meget mere!

Se alle aktiviteter på strækningen lige her:

Restauranter, cafeer og butikker trækker ud i gaden

På hele den afspærrede Valby Langgade trækker de handlende ud i gaden, ofte med gode Kulturdage-tilbud.

Se hvor du kan finde gode tilbud på mad drikke fra Valbys restauranter og cafeer fra Sdr. Fasanvej til Valby Tingsted:

Fra Valby Tingsted til Annexstræde kan du også finde gode sager til sulten og tørsten, f.eks. specialiteter fra Valby Fisk, hjemmelavede samosaer hos foreningen Iftin og meget mere:

Se hele programmet for Valby Kulturdage her:

 

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.