Klimakærlig Familiemad Illustration nyhed

Ugens udfordring: Hvor lidt mad kan du smide ud i uge 5?

Vores kampagne for at få Valbys familier til at spise klimavenligt i februar er i fuld gang, og du kan stadig springe på. Udfordringen i uge 5 er at nedsætte madspild – og alle, der deltager, er med i lodtrækningen om køkkenpræmier.

Tilmeld dig Facebookgruppen Klimakærlig Familiemad, hvor husholdningslærerinde Eline Lange Hansen hele februar lærer dig, hvordan du nemt og lækkert kan begynde at spise mere klimavenligt.

På siden giver Eline hver uge i februar en ny udfordring – i uge 5 handler det om madspild:

Challenge nr 1 Klimakærlig Familiemad

Med til udfordringen hører en madplan med opskrifter, hvor rester i løbet af ugen bliver til nye, lækre retter.

klimakærlige opskrifter uge 5

Du kan sagtens deltage selv om du ikke har været med fra starten – i slutningen af ugen kan du dele dine erfaringer i en tråd i Facebookgruppen, og alle, der deltager her, er med i lodtrækningen om fine køkkenpræmier.

Meld dig ind i Facebookgruppen lige her:

Foretrækker du at følge med fra sidelinjen kan du også hver uge finde den nye madplan med opskrifter på vores hjemmeside:

Køkkenet er en af de steder hvor man kan prøve nye ting af, selv om man er i lockdown. Derfor har miljøgruppen allieret sig med gulerodskrigeren Eline Lange Hansen som skal inspirere børn og voksne i køkkenet.

Læs mere om miljøgruppens arbejde og projekter her:

2 replies
 1. Vibeke
  Vibeke siger:

  Som single er ugeplanen ikke brugbar for mig. Jeg kan ikke købe så få grøntsager, som jeg har brug for (fx grønkål selvom det skal bruges 3 dage). En kylling er også lige i overkanten, medmindre jeg spiser det samme 2 gange daglig.

  Svar
  • Katrine Clausager Rich
   Katrine Clausager Rich siger:

   Hej Vibeke,

   Det er jeg sikker på at Eline, vores husholdningslærerinde, har nogle fif til. Hvis du melder dig ind i gruppen kan du spørge hende direkte 🙂

   Katrine, sekretariatet

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *