Opbakning klubhus Kulbaneparken nyhed

Der er opbakning til klubhuset i Kulbaneparken

Hurra! Både Teknik- og Miljøudvalget og Kultur- og Fritidsudvalget har indstillet, at der skal findes 2 mio. kr. på overførselssagen til marts til at genopføre et klubhus i Kulbaneparken ved parkens nye kunstgræsbane.

Til marts skal Borgerrepræsentationen derfor politisk tage stilling til at afsætte pengene, så der kan opføres et nyt klubhus i Kulbaneparken. Kvarterets gamle klubhus, der blev flyttet ifb. med anlæg af Ringstedbanen, kan blive i Valby Idrætspark, hvor det er flittigt benyttet.

Findes pengene ikke, vil der for de eksisterende midler i stedet blive opført et boldskur i Kulbaneparken, hvor foreninger og frivillige kan opbevare deres udstyr.

Læs mere om sagen her:

Vi er enige med formandsskabet i Områdefornyelsen Kulbanekvarteret om, at der er et meget stort behov for at der igen kommer et klubhus i Kulbaneparken – og det har også været planen siden begyndelsen af parkens udvikling.

Et boldskur vil ikke opfylde behovet for et samlingssted for kvarterets spirende foreningsliv. Der er allerede nu er en gruppe lokale børn og unge, som er klar på at indtage klubhuset og fodboldbanen i Kulbaneparken.

Hjælp os med at gøre opmærksomme på sagen

Der er flere ting du kan gøre, hvis du vil støtte op om vores ønske til overførselssagen:

  • Skriv et læserbrev, f.eks. til Valbybladet
  • Del nyheden her på sociale medier og i de netværk, du er en del af
  • Skriv direkte til dine politikere i Borgerrepræsentationen

Du finder kontaktinfo på dine politikere lige her på Københavns Kommunes hjemmeside:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *