Klimakærlig Familiemad Illustration nyhed

Ugens udfordring: Kan du spise vegetarisk en hel uge?

Vores klimakærlige udfordring i uge seks går ud på at undvære kød i en hel uge – vi har sørget for madplan og nemme, lækre opskrifter hvis du er frisk på at prøve.

Spis grønt – kan du spise vegetarisk hele ugen?

Den nemmeste måde at spise mere klimavenligt er ved at spise flere grøntsager og mindre kød.

Derfor er denne uges udfordring i Klimakærlig Familiemad at undlade kødet i en hele uge. Måske opdager du nye livretter undervejs?

Klimakærlig Familiemad challenge uge 6

Hver dag deler husholdningslærerinde Eline Lange Hansen vegetariske opskrifter og grøn inspiration, som kan hjælpe dig gennem ugen. Hun har også lavet både madplan og indkøbsliste, så det er så nemt som muligt.

Hvis du ikke vil undvære kød i en hel uge, kan du bare plukke i opskrifterne og supplere med dine egne retter. Du kan stadig deltage i konkurrence og lodtrækning.

Tilmeld dig Facebookgruppen Klimakærlig Familiemad, hvor Eline hele februar lærer dig, hvordan du nemt og lækkert kan begynde at spise mere klimavenligt.

Foretrækker du at følge med fra sidelinjen kan du også hver uge finde den nye madplan med opskrifter på vores hjemmeside:

Køkkenet er en af de steder hvor man kan prøve nye ting af, selv om man er i lockdown. Derfor har miljøgruppen allieret sig med gulerodskrigeren Eline Lange Hansen som skal inspirere børn og voksne i køkkenet.

Læs mere om miljøgruppens arbejde og projekter her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *