Søndre Fasanvej får ny asfalt: spærres fra mandag den 22. april

Søndre Fasanvej vil være spærret fra krydset ved Valby Langgade frem til kommunegrænsen ved Frederiksberg fra den 22. april – 6. maj, da der udlægges ny asfalt som afslutning på vejgenopretningsprojektet.

Forvaltningen kommer og afslutter vejgenopretningsprojektet på Søndre Fasanvej, der startede i 2023. Projektet har ligget stille i vinterperioden, men nu er det blevet varmt nok i vejret til, at asfaltarbejdet kan afsluttes.

Det betyder desværre, at Søndre Fasanvej endnu en gang afspærres for gennemkørsel fra den 22. april – 6. maj, med forbehold for vejr og uforudsete forhindringer.

Der vil være adgang til Bykildevej og Brøndkærvej via Valby Langgade. Vær opmærksom på at Valby Langgade samtidig er ensrettet, med trafik kørende fra Pile Allé til Sdr. Fasanvej.

Den generelle omkørsel vil være Sdr. Fasanvej – Roskildevej – Pile Allé – Valby Langgade – Gl. Jernbanevej – Toftegårds Allé.

Arbejdet, der udføres, omfatter:

  1. Fræsning af cykelsti
  2. Fræsning af kørebane
  3. Opbrydning af gammel busplade
  4. Udlægning af asfalt på kørebane
  5. Udlægning af asfalt på cykelsti
  6. Udlægning af asfalt på tilslutning til Brøndkærvej
  7. Etablering af busplader ved busstoppesteder

Forvaltningen beklager de trafik- og støjgener, som arbejdet medfører. De bestræber sig på at planlægge arbejdet, så den samlede genepåvirkning bliver mindst mulig.

De nærmeste naboer til arbejdet har fået direkte besked.

Har du spørgsmål, kan du henvende dig på mail til vejgenopretning@kk.dk

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *