Repair Café Valby august 2020 nyhed

Repair Café Valby åbner op igen den 13. august på ny lokation

Nu kan du igen få hjælp til at reparere dine ødelagte ting – torsdag den 13. august kl. 17-19 inviterer vi til Repair Café, denne gang i Copenhagen FabLab i Værkstedshallerne på Julius Andersens Vej 1.

Den nye lokation skyldes, at Valby Kulturhus bliver renoveret hele efteråret. Men ellers er alt som det plejer i Valbys reparationsnetværk, ud over et par forholdsregler pga. corona.

Værkstedshallerne ligger på Julius Andersens Vej 1. Indgangen til dem er lige nu besværliggjort af byggearbejde i området, men her kan du se hvordan du finder ind:

Find vej til Værkstedshallerne

Skriv gerne i Facebookbegivenheden hvad du skal have hjælp til at reparere:

Få hjælp til at reparere dine ødelagte ting

Siden opstarten i 2019 har de frivillige i  Valbys reparationsnetværk hjulpet med at reparere over 200 ting, som ellers ville være røget ud.

Hvis du har ting, der er gået i stykker, men som du gerne vil give en chance til, så tag dem med og lad netværkets ‘fiksere’ se på det.

“Reglerne” er enkle:

  • Alle reparationer foregår i fællesskab – du er altså med til at reparere dine egne ting, og kan lære en masse i processen.
  • Alle reparationer er ganske gratis – hvis der er behov for reservedele eller materialer, som ikke er til stede, skal du dog selv stå for at anskaffe dem.
  • Netværket forbeholder sig retten til at sige nej til en reparation

De frivillige i netværket kan f.eks. hjælpe med at sy og lappe, fikse elektronik og computere, både hardware og software.

De vil også altid gerne udfordres og selv blive klogere!

Læs mere om Valbys reparationsnetværk lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *