Søg penge 2024 nyhed

Puljen er tom for i år – men du kan søge til aktiviteter i 2024

Selv om dine lokale aktiviteter først foregår næste år, kan du godt få din ansøgning behandlet allerede nu. I oktober, november og december behandler vi ansøgninger til 2024.

I lokaludvalget administrerer vi en pulje penge, som alle i Valby kan søge til lokale aktiviteter. Her i efteråret har vi lukket puljen for 2023, da pengene er brugt på sjove, engagerende, festlige og fællesskabende projekter i hele bydelen.

Du kan dog stadig søge puljen til 2024 og få din ansøgning behandlet allerede i år.

Vi har tre ansøgningsfrister til Lokalpuljen:

  • Torsdag den 5. oktober
  • Mandag den 6. november
  • Tirsdag den 5. december

Til alle tre frister modtager vi udelukkende ansøgninger til 2024. Ansøgninger behandles på det ordinære møde i Valby Lokaludvalg måneden efter – du skal altså regne med godt en måneds behandlingstid.

Læs mere om Lokalpuljen og send din ansøgning her:

Over 1,2 millioner kroner til lokale aktiviteter

Vi uddeler årligt cirka 1,2 millioner kroner til lokale projekter og arrangementer gennem Lokalpuljen – en pulje vi administrerer på vegne af Københavns Kommune.

Vi støtter initiativer, der fremmer kulturlivet, nærdemokratiet, bydelsidentiteten og netværket i hele Valby.  I udvælgelsen af de mange ansøgninger vægter vi værdier som dialog, samarbejde og fællesskab, og at ansøgningerne støtter op om projekter i vores Bydelsplan.

Læs mere om Lokalpuljen og send din ansøgning her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *