Meld dig ind i repræsentantskabet og få indflydelse på Valbys udvikling

Som del af vores nye repræsentantskab bliver du løbende inddraget og hørt om Valbys bydelsplan, og skal både være med til at godkende den endelig plan og evaluere status en gang om året.

Repræsentantskabet blev nedsat da vi holdt åbent borgermøde om Valbys bydelsplan den 23. november.

Hvad er et repræsentantskab?

Repræsentantskabet er en ny opfindelse. Det består af lokale københavnere, der repræsenterer foreninger, klubber, netværk og andre interessefællesskaber.

Gruppen er et redskab for os til at kvalificere vores bydelsplanarbejde i forhold til bydelens behov og ønsker til bydelens udvikling. Det indkaldes som minimum en gang til i april 2023, hvor bydelsplanen godkendes efter en gennemgang, der inkluderer vores prioriteringer, afvejninger og fravalg og øvrige inddragelsesprocesser.

Repræsentantskabet inddrages derefter minimum en gang årligt til opdatering og fornyet input til arbejdet med bydelsplanen.

Vi kan også løbende inddrage hele eller dele af repræsentantskabet i det løbende arbejde med at skrive bydelsplanen for 2023.

Hør mere eller meld dig ind i repræsentantskabet ved at skrive til udvalgssekretær Anne Liisberg på ug1j@kk.dk:

Bydelsplanen – vores plan for Valbys udvikling

Bydelsplanen er vores plan for udviklingen i Valby og en plan for vores prioriterede arbejdsområder de næste fire år

Den skal skrives af lokaludvalget i samarbejde med borgerne, og den skal være færdig til foråret 2023. Derefter skal den godkendes først af vores repræsentantskab og siden af Borgerrepræsentationen på rådhuset.

Bydelsplanen fungerer som vores arbejdspapir for de næste fire år. Den skal både indeholde:

  • En vision: Bydelsplanen indledes med en vision for Valby, der har overordnet fokus på bydelens udvikling og sammenhæng
  • Et flagskibsprojekt: Der kan, men skal ikke, være et flagskibsprojekt, der er lokaludvalgets højst profilerede og prioriterede ønske for de næste fire år. I seneste bydelsplan var det udviklingen af Toftegårds Plads under overskriften Kulturens Plads i Valby.
  • Strategiske indsatser: Der skal være et antal strategiske indsatser, der betegner et prioriteret indsatsområde med en målsætning. I seneste bydelsplan var Stiforbindelser et eksempel på en strategisk indsats med denne målsætning: Sammenhængende stisystem – fokus på missing links.
  • Konkrete projekter: Der skal være et antal konkrete projekter, der betegner en afgrænset, konkret ting, vi gerne vil have gennemført. I seneste bydelsplan var et af de konkrete projekter: Helhedsrenovering af vejen Vigerslev Allé.

Se vores seneste bydelsplan for Valby fra 2017 lige her:

Bydelsplan 2017-2020 Valby

Følg med i arbejdet med Valbys Bydelsplan 2023 lige her:

Meld dig ind i repræsentantskabet og kom helt tæt på arbejdet med den nye bydelsplan – skriv til udvalgssekretær Anne Liisberg på ug1j@kk.dk:

1 svar
  1. Ruben Holm
    Ruben Holm siger:

    Jeg er født og opvokset i Valby, og har boet det meste af mit liv i Valby, som jo er et dejligt område i Danmarks største by. 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *