Repair cafe september nyhed deling

Lær selv at reparere dine ødelagte ting torsdag den 13. oktober

Torsdag den 13. oktober sidder vores frivillige fiksere klar til at lære dig, hvordan du redder dine ødelagte ting fra udsmidning og giver dem nyt liv – det er fra 17-19 i Valby Kulturhus og ganske gratis.

Tag ting med, der er gået i stykker, så ser du sammen med de frivillige på, hvordan de kan repareres. Alle reparationer er gratis og foregår i fællesskab – der er ingen garanti for succes, men du bliver helt sikkert klogere.

Fikserne har erfaring med alt fra kasketter og lamper til rørforstærkere og fjernstyrede biler. Du skal bare tage det med, du vil have hjælp til at fikse, og være klar til at blive klogere på reparationer.

Du kan læse mere og stille spørgsmål i netværkets Facebookgruppe:

Om reparationsnetværket

Valbys reparationsnetværk er startet op som et samarbejde mellem Copenhagen FabLab og vores miljøgruppe ud fra tanken om, at hvis vi reparerer i stedet for at smide ud, sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

Netværket består af en gruppe frivillige reparatører, der en gang om måneden afholder Repair Café på 4. sal i Valby Kulturhus. Her kan du få hjælp til at reparere dine ødelagte ting.

Læs mere om netværket og meld dig evt. som fikser, hvis du har hænderne godt skruet på, lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.