Valg til ældrerådet 2020 nyhed

Husk at stemme til ældrerådsvalget

Hvis du er +60 år og bosat i Københavns Kommune, er det vigtigt at du får stemt til ældrerådsvalget senest den 30. oktober. Rådet skal varetage dine interesser på rådhuset i de næste fire år.

Københavns Ældreråd består af 25 medlemmer, der agerer direkte talerør til Borgerrepræsentationen for københavnere, der er fyldt 60 år.

Ældrerådet har bl.a. årlige fællesmøder med flere af Borgerrepræsentationens politiske udvalg, hvor rådet sætter særlige temaer på den politiske dagsorden fx ældres sundhed og trivsel, tilgængelighed og seniorbofællesskaber

Stem senest den 30. oktober

På aeldreraadet.kk.dk kan du se kandidaterne til de 25 poster, læse mere om Ældrerådets opgaver, og se hvordan du stemmer:

Der er flere måder, du kan stemme på:

  • Indsend den fysiske stemmeseddel, du har fået med posten hvis du er stemmeberettiget 
  • Via link i stemmebrev tilsendt din e-boks 
  • Via kk.dk/valg med dit NemID

Du kan stemme digitalt så mange gange du vil inden for valgperioden. Det vil altid være din sidst afgivne stemme, som tæller. Hvis du også indsender en fysisk stemmeseddel, vil det dog være dén, der er gældende, i stedet for den digitale stemme.

Se de opstillede kandidater

Kandidaterne til Københavns Ældreråd er offentliggjort på www.kk.dk/valg. Du kan også se kandidaterne på både den fysiske og digitale stemmeseddel, som alle vælgere modtager.

Kandidaterne til ældrerådsvalget repræsenterer ikke et politisk parti, en organisation eller lignende. Det er bestemt af lovgivningen på området. Derfor vælges kandidaterne ud fra direkte valg, hvor de stiller op som enkeltpersoner.

Se kandidaterne her:

Vi håber på at mange af Valbys ældre vil deltage i afstemningen.

Foto: Arkivfoto, Valby Kulturdage 2017

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *