Bydelsplan fejring nyhed

Hurra for Valbys nye bydelsplan

I torsdags indtog vi sammen med vores repræsentantskab Plads23 på Grønttorvet for at fejre, at vores bydelsplan er færdig!

Siden det nye lokaludvalg trådte sammen for et års tid siden, har vi arbejdet hårdt på planen, der skal sætte retningen for Valbys udvikling. Planen indeholder b.la.:

  • Flagskibsprojekt om at færdiggøre Den Grønne Sti igennem Valby, med forbindelse over banen fra Ramsingsvej – Grønttorvet, sikkert over Folehaven og hele vejen til Valby Idrætspark i en underføring ved Blushøjvej
  • En ny eller opdateret trafikplan for Valby
  • Synliggørelse af Valbys kunstværker
  • En Valby-platform til at understøtte Valbys frivillige foreningsliv
  • Et ungeråd i Valby

Og mange flere visioner, ideer og indsatser, som vi har arbejdet på sammen med en masse af Valbys engagerede lokale københavnere.

Den godkendte plan blev skålet ind

Med til at skåle planen ind var vores repræsentantskab, der har godkendt planen endeligt, og en masse nysgerrige borgere.

Mange mange tak for en fin eftermiddag og aften!

Bydelsplanen lanceres til maj

Den endelige plan er sendt til færdig behandling hos grafiker og trykkeri, så den kan blive klar til at blive præsenteret for Borgerrepræsentationen i maj. Herefter kan planen læses på vores hjemmeside og findes i en mindre, trykt udgave.

Planen er dynamisk og skal opdateres en gang om året, så det bliver ikke det sidste, du hører om den!

For dem, der ikke kan vente til maj, kan den endelige tekst læses her. Det er dog en IKKE LAYOUTET udgave, så vi ved godt den ikke er så pæn. Der kommer en meget lækrere udgave til maj:

Hvis du er interesseret i at blive en del af det videre arbejde med planen, kan du melde dig til vores repræsentantskab lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *