Affaldssortering nyhed

Fortæl os hvor du gerne vil kunne aflevere dit affald

Lige nu kan du give input til hvor i byen du gerne vil kunne aflevere dit sorterede affald, når der etableres 750 nye sorteringspunkter over de næste år.

Sorteringspunkterne skal supplere den eksisterende indsamling i gårde og indkørsler og gøre det lettere for dig at komme af med dit husholdningsaffald, som fx plast, papir og madaffald, i en travl hverdag.

Lige nu efterlyser Teknik- og Miljøforvaltningen input til, hvor i Valby det kunne være smart at opstille de nye sorteringspunkter.

Følg linket her til et kort, hvor du kan markere, hvor i Valby det vil være smart for dig at kunne aflevere dit sorterede affald:

Sådan gør du: Gå ind på linket, markér hvilken bydel du bor i, og hvor du kunne tænke dig et sorteringspunkt.

Affaldssortering billede so-me

Sorteringspunkterne kan være enten nedgravede beholdere, kuber eller affaldsskjul  – alt efter hvad der passer til den enkelte bydel. Sorteringspunkterne bliver et supplement til din eksisterende affaldsordning.

For hver bydel bliver der lavet et udkast, der viser mulige placeringer af sorteringspunkter. Vi deler udkastet til planen når den er klar, så du også kan give dine kommentarer til den.

Læs mere om projektet med de 750 nye sorteringspunkter her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *