Valbys Pigespejdere har haft stor glæde af micro:bits, indkøbt med midler fra vores lokalpulje

De Grønne Pigespejdere i Valby, der holder til i Timotheuskirken, fik tidligere på året 3.900 kr. fra vores lokalpulje til indkøb af micro:bits, som spejderne har brugt til mange forskellige aktiviteter.

Både store og små spejdere hos De grønne pigespejdere i Valby har haft stor glæde af de små micro:bits, en single-board computer i dankortstørrelse, som de fik bevilget penge til fra Lokalpuljen i januar i år.

De små micro:bits er blevet brugt til at løse morsekoder, lave konkurrencer, træne i programmeringsspil og andre sjove aktiviteter.

De ældste spejdere har deltaget i et spejderevent i Universe Science Park i Sønderborg, hvor de bl.a. løste koder med micro:bits og fik diskolys frem på dem til aftenens sodavandsdiskotek.

I slutningen af måneden skal de yngste, Smutterne, på et løb med alle andre Smutter i regionen, hvor de skal bruge micro:bits til at redde nogle spejdermaskotter.

Pigerne har synes det har været virkelig sjovt og bliver mere og mere modige for hver aktivitet, de laver. Pigespejderne takker for bevillingen fra Lokalpuljen.

Søg Lokalpuljen til udstyr og materiel

Pigespejderne har haft glæde af, at det med lokaludvalgets nye regulativ er blevet mere oplagt at søge om støtte til såvel aktiviteter som udstyr og materiel, der gavner lokalområdet og bidrager til realisering af Valbys Bydelsplan.

På vores møde den 10. oktober behandlede vi de sidste ansøgninger for 2023. Puljen er dermed lukket for resten af 2023, men du kan allerede nu søge midler til 2024.

Første ansøgningsfrist til 2024 er den 5. oktober, med behandling af ansøgninger på vores møde tirsdag den 14. november 2023.

Hold øje med vores hjemmeside for øvrige ansøgningsfrister for 2024:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *