Vigerslevpark- og vejgruppen nyhed

Vær med til at fordele 500.000 kr. i Vigerslevparken

Kom til første møde i Vigerslevpark- og vejgruppen, og vær med til at fordele 500.000 kr. på projekter, der skal udvikle adgangen til og brugen af Valbys grønne grænse mod Hvidovre.

Vigerslevpark- og vejgruppen er en ny arbejdsgruppe nedsat af Områdefornyelsen Folehavekvarteret. Gruppen skal arbejde med aktiviteter, fællesskaber og traditioner i Vigerslevparken, samt med to fysiske projekter omkring indgange til parken og Vigerslevvej.

Første møde den 1. september er åbent for alle nysgerrige:

Tirsdag den 1. september kl. 17-19

Vigerslev Bibliotek

Vigerslevpark- og vejgruppen er en åben, lokal arbejdsgruppe, der mødes 5-8 gange om året og består af både beboere og relevante professionelle aktører.

Arbejdsgruppen råder over 500.000 kr., der skal give mulighed for at afprøve og udvikle brugen af Vigerslevparken med formålet:

  • At styrke en tydelig grøn fortælling
  • At give lokale fællesskaber mulighed for at opbygge ejerskab til Vigerslevparken
  • At tiltrække endnu flere brugere af parken gennem bedre muligheder for ophold og spændende aktivitetsmuligheder

Ud over projektet med at gøre selve parken mere attraktiv, fungerer Vigerslevpark- og vejgruppen også som lokal ekspertgruppe, der skal bidrage med viden og input til udviklingen af to fysiske projekter, der hver især har en projektøkonomi på 2 mio kr.

Det handler om at skabe bedre indgange til Vigerslevparken samt om at lave hastighedsdæmpende tiltag, begrønning og trygge overgange på Vigerslevvej.

Følg med i Områdefornyelsens øvrige arbejde lige her:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *