Ny vinduesudsmykning på Vigerslev Bibliotek får folk til at stoppe op

Er du på besøg i Folehavekvarteret, så brug et øjeblik på at nyde den nye vinduesudsmykning på Vigerslev Bibliotek, udført af illustrator Line Malling Schmidt – vi har støttet projektet med penge fra Lillepuljen.

Tankerne bag projektet var at få illustrator Line Malling Schmidt til at skabe et finurligt og festligt univers, som kunne vække nysgerrighed og forundring hos børn i forbindelse med børnelitteraturfestivalen Vi ❤ bøger i Københavns børnebiblioteker.

Udsmykningen trækker naturen ind i biblioteket

Fokus var i år på at trække naturen ind i biblioteksrummet. Illustrator Line Malling Schmidt var med på ideen og havde frie rammer til at fortolke et værk indenfor rammen ”naturen i byen”.

Det fine værk har skabt grobund for spændende samtaler med de lokale børn og deres familier både op til festivalen, men i særdeleshed også efterfølgende.

Vi var selv nysgerrige på hvordan det ville virke på de store vinduespartier i vores bibliotek og må bare sige, at det både fungerer i dagslys og efter mørkets frembrud.

For os som bibliotek har det været fedt og spændende at kunne sætte spot på en lokal kunstner og på den måde være et udstillingsvindue.” fortæller børnebibliotekarerne Julie og Sarah.

Det er et værk som får store og små til at stoppe op og studere hver en detalje – blandt andet fra de mange dagligt forbipasserende skoleelever.

Værket udført med tilskud fra Lillepuljen

Vigerslev Bibliotek har fået 10.000 kr. af Lillepuljen til deres vinduesudsmykning. Lillepuljen er desværre løbet tør for midler og er lukket for i år.

Vi håber du nyder vinduesudsmykningen på Vigerslev Bibliotek din vej rundt i Folehavekvarteret!

Læs mere om hvordan du søger penge i vores puljer lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *