Fornemmelse for mad Valby nyhed

Miljøgruppen vil lære Valbys skolebørn at undgå madspild

Kan man spise en slap selleri, et rynket æble eller honning over sidste salgsdato? Det er nogle af spørgsmålene, der bliver besvaret i undervisningsforløbet ‘Fornemmelse for mad’, som vores miljøgruppe nu tilbyder Valbys skolebørn – ganske gratis.

Fornemmelse for mad´ er et praktisk og kreativt undervisningsforløb for folkeskoler i København, koblet med et indblik i hvordan selv små ændringer i vores hverdag kan gøre verden bedre.

Eleverne får:

  • Viden om mad og råvarer
  • Forståelse for miljøkonsekvenserne af madspild
  • Konkrete færdigheder til at undgå, at maden havner i skraldespanden

Undervisningen består af teori, virksomhedsbesøg og madlavning og afholdes enten som en temadag eller eksempelvis to formiddage eller to eftermiddage. I alt skal der afsættes 6-8 moduler.

Miljøgruppen er i fuld gang med at kontakte Valbys skoler med tilbuddet. Spørg gerne på dine børns skole, om tilbuddet kunne være noget for dem, og send nyheden her videre til lærerstaben.

Kontakt os og book et gratis forløb i 2021

Ca. 4.500 skolebørn på over 25 Københavnske skoler og er allerede blevet undervist i `Fornemmelse for Mad’ og ved nu, hvordan man undgår madspild. Undervisningen kan tilpasses alle alderstrin og planlægges i fællesskab.

Vores miljøgruppe har afsat penge til, at skoler  i Valby kan booke et gratis undervisningsforløb i i 2021.

For forespørgsler og mere information om `Fornemmelse for mad´ kontakt projektleder og underviser Lama Juma fra Miljøpunkt Østerbro på tlf. 3149 0870 eller på mail: lama@miljøpunkt-osterbro.dk

Endelig bookning af undervisningsforløbet aftales med miljømedarbejder i Valby Lokaludvalg Asger Gad på tlf. 2479 0417 eller gn7s@kk.dk:

Fornemmelse for Mad gratis undervisningsforløb Valby

Undervisningsforløbet er gratis for Valbys skoler i 2021, fordi vores miljøgruppe mener det er vigtigt, at vi sætter tidligt ind for at gøre vores børn bevidste om madspild og hvordan vi sammen kan undgå det.

Læs mere om miljøgruppens arbejde her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.