Gunnars Wille Valbygavl
2 Kommentarer/

Gunnar Wille, som er en kendt børnebogsforfatter og illustrator, bor i Valby og han har i samarbejde med to yngre graffitikunstnere, Peter Andersen og Martin Frandsen, skabt denne gavl.

Motiverne i maleriet er figurer fra Gunnar Willes univers med Skrumpen og Magiske Mads centralt placeret. Men det handler også om bøger, om at lade fantasien blomstre og om glæden ved farver.

Maleriet spejler gaden og husene der ligger lige foran gavlen, samtidig med naturen med at stribede træer, buske og en å trænger sig på.

Maleriet er håndmalet med facademaling og vil holde i mange år til glæde for Valbys beboere og alle andre der måtte komme forbi.

2 svar
 1. Anni Bach-Smed
  Anni Bach-Smed siger:

  Kære Gunnar Wille,

  Jeg er fascineret af jeres muntre gavlmaleri, og jeg vil gerne i kontakt med dig, idet jeg selv er i gang med at søge om midler til at etablere noget tilsvarende i Vanløse.
  Laver du stadig gavlmalerier? Vil gerne høre lidt om, hvordan du har finansieret projektet? Hvad har gavlmaleriet kostet?
  Jeg skal aflevere lidt trykt materiale om mit projekt senest mandag til Vanløse Lokaludvalg, så jeg er meget interesseret i en hurtig kontakt. Mobil: 4071 1210

  Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *