KUBI plan møde nyhed

Kom til dialogmøde om ny plan for byens kulturhuse og biblioteker

Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning skal have en samlet plan for kulturhuse og biblioteker (KUBI) – du er inviteret til at komme med dit input torsdag den 29. februar i Valby Kulturhus.

KUBI-planen skal bidrage til realiseringen af den nye Kultur- og Fritidspolitik, der blev vedtaget på rådhuset i marts 2023.

Torsdag den 29. februar inviterer vi sammen med Kultur- og Fritid Valby til et dialogmøde om planen for kulturhuse og biblioteker. Det finder sted:

Torsdag den 29. februar kl. 17.30-19.30

Teatersalen i Valby Kulturhus

Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby  

Mødet er åbent for alle, og vi håber på at se både borgere og repræsentanter fra kultur-, forenings- og erhvervslivet i Valby.

Vi byder på en vegetarisk sandwich. For at undgå madspild må du meget gerne tilmelde dig til Ninna Juliane Greve på gg5i@kk.dk senest mandag den 26. februar.

På aftenen kan du møde repræsentanter fra Valby Lokaludvalg og Mette Enemærke, som er bydelsleder i Kultur- og Fritid Valby, samt Johan Kjærulff, der er faglig leder i Kultur- og fritid Valby.

Kulturhuse og bibliotekers tilbud skal matche borgernes behov

Formålet med den nye Kulturhus- og Biblioteksplan (KUBI) er at få kommunens tilbud til at matche udviklingen i medieforbrug og i borgernes kultur- og fritidsvaner.

Byen vokser, og der er samtidigt markante ændringer i mediebilledet og i borgernes kultur- og fritidsvaner.

Så hvis der fortsat skal kunne leveres kulturtilbud af høj kvalitet til københavnerne, mener Kultur- og Fritidsforvaltningen, at der er behov for en langsigtet prioritering af, hvilke udfordringer (og potentialer) planen skal adressere, og hvilke målgrupper der skal vægtes.

Du kan læse mere om baggrunden for KUBI planen i det materiale, der allerede er blevet udarbejdet:

Og så håber vi på at se dig til dialogmøde den 29. februar!

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *