Valby miljøgruppe Foredrag folkekøkken klimakærlig julemad nyhed

Kom til folkekøkken i Café Incita og få inspiration til at lave klimakærlig julemad

Vores miljøgruppe og Cafe Incita inviterer sammen med husholdningslærerinde, kok og klimakæmper Eline Lange Hansen til folkekøkken og oplæg om klimakærlig julemad den 4. december.

Med udgangspunkt i forskning og solid husholdningslærerinde-erfaring, giver Eline praktiske tips til hvordan du, på en overskuelig måde, kan træffe klimavenlige valg i køkkenet – og spise and til jul med god samvittighed.

Fællesspisning Eline Lange Hansen

Eline Lange Hansen er uddannet i at formidle sundhed, ernæring og madkultur på Professionshøjskolen København og går naturvidenskabeligt, lavpraktisk og glædesfyldt til den klimavenlige madlavning.

Ud over viden og praktiske råd, får du også opskrifter med hjem, som kan gøre din festlige og ressourcekrævende december lidt mere klimavenlig.

Spis med – eller nøjes med åndelig føde

Du bestemmer selv om du vil spise med fra kl. 17.30, eller om du vil komme kl. 19 til Elines oplæg og inspiration til klimakærlig julemad.

  • Kl. 17.30 -20:  Klimakærlig julebuffet, med kort introduktion til maden af kok Eline. Menuen står på langstidsbagte knoldselleri med brunet smør, bagte jordskokker med æblepure, braiserede gulerødder med friske urter og grønkålstartar.
  • Kl. 19: Foredrag om klimakærlig julemad v. kok Eline, inkl. smagsprøver på klimavenlig julemad

Deltagelse i folkekøkken koster 65 kr. for voksne, 35 kr. for børn under 12. Deltagelse i foredrag kl. 19 er gratis.

Alle får en lille opskriftssamling med klimakærlig julemad med hjem.

Tilmeld dig så vi undgår madspild

Vi vil helst ikke lave for meget mad, der ikke bliver spist – så tilmeld dig gerne, enten i Café Incitas Facebookbegivenhed, eller til os på valbylokaludvalg@okf.kk.dk:

Begivenheden er en del af Miljøgruppens indsats for at få Valby til at spise mere klimavenligt og nedsætte sit CO2-aftryk.

Læs mere om miljøgruppens arbejde lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.