Juleværksted transformerstationen nyhed

AFLYST – Kom til børnevenligt juleværksted i Transformerstationen

Arrangementet er aflyst pga. nye coronarestriktioner. Den 11. og 12. december kan du tage børnene med til hyggeligt og kreativt juleværksted i Valbys gamle Transformerstation, tæt ved Toftegårds Plads.

Kom og fremstil fine, dekorative sager til juletræet. En af Valbys lokale ildsjæle, Nanna Hamilton, hjælper kreativiteten på vej med opskrifter og idéer til pynt af genbrugsmaterialer.

Nissehjem og julepynt af genbrugsguld

Nanna er specialist i kreative læreprocesser og hun er i disse dage i gang med at fremstille en masse krea-æsker til juleværkstedet, så vi kan lave fine, små nissehjem, julehjerter af filt, kræmmerhuse af genbrugte atlas-sider og guirlander af nodepapir. Det er også muligt at lave en lysdekorationer med ler og pynt.

Når du og familien er færdige med at lave julepynt, kan I gå ud i haven og besøge Kulturbyens Juletræsmarked og hilse på de søde jule-lam og svanegæs. I Haven er der også nisse-skattejagt med små præmier til alle dygtige børn, som hjælper med at finde nissen i “granskoven”.

Julekaféen byder på hjemmelavede, økologiske lækkerier. Bl.a. gammeldags æbleskiver, varm chokolade og gløgg brygget specielt til lejligheden af Valbys formidable gløggmester, Marie-Luise Lubich, som vandt DM i gløgg forrige søndag!

Læs mere om arrangementet på Facebook:

Praktisk info:

Juleværkstedet fungerer som “åbent hus” lørdag og søndag d. 11. og 12. december. Begge dage kan man komme når som helst i tidsrummet kl. 11 til 16. Tilmelding er ikke nødvendig, men lidt ventetid kan forekomme, hvis mange dukker op på samme tid.

Der er indgang igennem Juletræsmarkedet, som findes i Valby Maskinfabrik på hjørnet af Pakkerivej og Gearhalsvej.

Juleværkstedet arrangeres af Kulturbyen med støtte fra Valby Lokaludvalg og hjælp fra Nanna Del Pin Hamilton (Creating A), Marie-Luise Lubich og masser af skønne frivillige.

Der er gratis adgang men afhængigt af hvad man ønsker at fremstille betales et lille beløb for materialerne.

Følg med i Kulturbyens arrangementer og aktiviteter på Facebook:

Spørgsmål vedr. arrangementet kan rettes til jul@kulturby.dk

Psst… Der er også valg

Du interesserer dig for Valbys udvikling. Du har ofte en mening, og vil gerne have indflydelse.

Indtil den 14. januar kan du sende din opstilling og blive medlem af det nye Valby Lokaludvalg!

Læs mere om hvordan du stiller op lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.