Kulturhytten julelys Folehaven nyhed

Julelys og juleløb i Folehaven

Folehaven skruer op for julehyggen i den mørke, svære tid med fuld smæk på julepynten og et hyggeligt afstands-juleløb med godteposer i præmie.

Tivoli har lukket ned, de fleste julemarkeder er aflyst, julefrokoster er aflyst, hvis de overhovedet blev planlagt, og børnene fra 5. klasse og opad er hjemsendte. Det kunne godt gå hen og blive en kedelig december-måned.

I Kulturhytten i Folehaven vil de derfor gerne gøre noget specielt for børnene i år. De har pyntet den nye Kulturhytte op til jul, så man nu kan se ind ad vinduerne og finde noget sjovt at se på.

Lysene i Kulturhytten er tændte hver dag – og fra kl. 16 er de virkelig flotte at se på. Så gå en tur forbi hytten, der ligger på græsplænen ved siden af Margrethekirken med adressen Kirsebærhaven 10.

Afstands-juleløb med godteposer

Især i denne weekend den 18.-20. december er Folehaven et besøg værd. Der kan børn i alle aldre deltage i et lille juleløb omkring i boligområdet. Og på søndag kan man hente en halal slikpose fra Folehavens Ungeværter.

Til juleløbet følger man QR-koder gennem områderne, som fører deltagerne fra en kode til den næste. Du finder QR koderne her:

  • I Folehaven: Kulturhytten på plænen foran Vigerslev Bibliotek
  • I Elleparken: gården ved Folehaven 66-56
  • I Hornemanns Vænge: græsplanen ved Hornemanns Vænge 35
  • I Valbyejendommene: den store legeplads bag ved Vilhelm-Thomsens-Alle 44

Ved sidste QR-kode venter ungeværterne om søndagen med slikposer i følgende tidsrum:

  • Hornemanns Vænge: 12.30-14
  • Valbyejendommene: 12.30-14
  • Folehaven: 14.30-16
  • Elleparken: 14.30-16

For at undgå at for mange samles om juleløbet i samme tidsrum, er man velkommen til at gennemføre løbet, når det passer bedst ind i weekendplanerne. Slikposen kan derefter afhentes på SURF’s kontor, Frugthaven 14, dør 7. Ring til Monika på 23 84 40 07 for at aftale en tid.

Vi har givet et bidrag til julepynten fra Lokalpuljen – du kan også søge støtte til lokale aktiviteter. Læs mere om hvordan du søger lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *