Reparationsnetværk marts nyhed

Få hjælp til at reparere dine ødelagte ting

Torsdag den 9. marts kl. 17 afholder Valbys reparationsnetværk igen åben Repair Café, hvor du kan få hjælp til dine små reparationer og få dine ting til at holde længere.

Du kan både få hjælp til at reparere dit kæreste stykke tøj, lampen fra moster Olga, din støvsuger, der ikke vil suge, og meget andet.

Næste åbne Repair Café afholdes:

Torsdag den 9. marts kl. 17-19 

Valby Kulturhus, 4. sal 

De frivillige fiksere fra reparationsnetværket hjælper med reparationen. Du hjælper selv med at reparere dine ting, og lærer lidt om, hvordan du selv kan gøre en anden gang.

Fikserne har erfaring med alt fra kasketter og lamper til rørforstærkere og fjernstyrede biler. Du skal bare tage det med, du vil have hjælp til at fikse, og være klar til at blive klogere på reparationer.

Du kan læse mere og stille spørgsmål i netværkets Facebookgruppe:

Om reparationsnetværket

Valbys reparationsnetværk er startet op som et samarbejde mellem Copenhagen FabLab og vores miljøgruppe ud fra tanken om, at hvis vi reparerer i stedet for at smide ud, sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

Netværket består af en gruppe frivillige reparatører, der en gang om måneden afholder Repair Café på 4. sal i Valby Kulturhus. Her kan du få hjælp til at reparere dine ødelagte ting.

Læs mere om netværket og meld dig evt. som fikser, hvis du har hænderne godt skruet på, lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *