Valby Kulturdage

Få dine aktiviteter med i Valby Kulturdages program

Valby Kulturdages program bliver tilgængeligt i midten af august på kulturdagenes app. og hjemmeside. Hvis din aktivitet skal med, skal du sende os materiale inden onsdag den 9. august.

Kulturdagene laver ikke et trykt program til uddeling, så app’en og den tilknyttede hjemmeside er der, hvor alle interesserede kan orientere sig i programmet, og beslutte hvad de skal nå at se under Valby Kulturdage.

Fortæl Valby Kulturdages gæster hvorfor de skal besøge netop dig

Program-appen lanceres med programmet for 2017 mandag den 14. august, og vi er i fuld gang med at opdatere den med begivenheder og aktiviteter.

Hvis du vil være sikker på at din begivenhed kommer med, skal vi inden onsdag den 9. August have modtaget:

  • Et billede, der beskriver din aktivitet. Det kan være et logo, et billede fra en anden begivenhed du har holdt, et pressefoto eller andet. Billedet skal leveres som en .jpg fil.
  • En beskrivelse af, hvad du deltager med. Det er salgsteksten, som skal give besøgende på kulturdagene lyst at gå hen til netop din aktivitet. Beskrivelsen skal være maximum 300 anslag.

Hvis du endnu ikke kender tid og sted for din begivenhed, så bare rolig – det opdaterer vi når planen er lagt.

Send materialet til Katrine på cn23@okf.kk.dk:

Se hele programmet fra mandag den 14. august

Programmet bliver tilgængeligt på Valby Kulturdages app fra mandag den 14. august. App’en kan hentes på App Store og Google Play. Som noget nyt i år vil man kunne dele begivenheder direkte fra app’en på sociale medier, så et billede og en god tekst er ekstra vigtigt!

Du kan læse mere om app’en her:

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *