Valby Kulturdage

OBS: Ændrede betingelser på grund af Covid-19

Valby Kulturdage er Valbys årlige fejring af bydelen. Normalt spærres Valby Langgade for trafik og fyldes med foreningsliv, musik, mad, optrædender, gode tilbud og meget meget mere.

I år må vi på grund af Covid-19 gøre det på en anden måde end vi plejer. I stedet for at spærre gaden bliver Valby Kulturdage en fælles oplevelsesweekend, med adskilte arrangementer spredt ud over forskellige lokationer i Valby.

Så kan vi bedre styre, hvor mange mennesker vi samler ved hver enkelt begivenhed, og gøre kulturdagene sikre for alle.

Valby Kulturdage arrangeres af Valby Lokaludvalg i samarbejde med Valby Bibliotek, Valby Kulturhus, Valbybladet og Spinderiet.

Fredag den 4. og lørdag den 5. september 2020

Sådan kan du være med til Valby Kulturdage 2020

I år bliver kulturdagene anderledes, da vi på grund af faren for at sprede smitte med Covid-19 ikke spærrer Valby Langgade af.

I stedet afholdes Valby Kulturdage som en række særskilte begivenheder på pladser i Valby den 4. og 5. september. Det betyder, at der i år ikke bliver plads til boder og infostande på gaden, som der plejer.

Vi modtager tilmeldinger til og med 3. august her på siden, og kontakter løbende de tilmeldte for at afklare, hvordan og hvor de kan deltage.

Henvend dig gerne til os på valbylokaludvalg@okf.kk.dk hvis du vil bidrage med en begivenhed eller har en idé til et område, så tager vi det med i overvejelserne.

På grund af Covid-19 kan der løbende opstå ændringer i betingelserne for at deltage og hvilke aktiviteter, man som tilmeldt kan planlægge.

Åbningstider for Valby Kulturdage 2020

Aktiviteter og musik kan planlægges:

4. september kl. 17-23

5. september kl. 10-23

Engangs-plast forbudt

Det er besluttet, at der ikke må anvendes engangsplasticbestik og service men kun mindre klimabelastende materialer af fx bambus eller pap ved årets Valby Kulturdage.

Vi understreger, at der ikke er grund til at indkøbe komposterbare materialer som fx drikkebægre, da affaldet ikke komposteres, men brændes.

Sekretariatet hjælper gerne med at anbefale alternativer til engangsplast, og med kontakt til leverandører.

Området

På grund af Covid-19 afspærrer vi i år ikke Valby Langgade i forbindelse med Valby Kulturdage,

I stedet afholder vi enkeltstående begivenheder på Valbys pladser og i parker i løbet af weekenden den 4. og 5. september.

Vi kontakter deltagerne enkeltvis for at fordele aktiviteterne i Valby.

Tilmelding til Valby Kulturdage 2020

Fristen for tilmelding til Valby Kulturdage 2020 er overskredet.

Er der noget du er i tvivl om i forbindelse med din tilmelding, så skriv endelig til os på valbylokaludvalg@okf.kk.dk 

Kulturdagepuljen

Sidste frist for at indsende ansøgninger til Kulturdagepuljen var den 15. juli, så det er ikke længere muligt at søge tilskud fra puljen.

Loppemarked

På grund af Covid-19 har vi besluttet ikke at afholde loppemarked i Skolegade og Valby Tingsted i år.

Formålet med loppemarkedet har fra starten været at samle mange mennesker og skabe et flow imellem begivenheder i Spinderiet og Valby Langgade.

Når vi skal undgå at samle for mange mennesker, må loppemarkedet desværre springe et år over.

Følg med

Facebook

Følg Valby Kulturdage på Facebook: Nyt om planlægningen, og direkte besked om nye tiltag og årets program.

Kulturdage Nyt

Med nyhedsbrevet Kulturdage Nyt får du direkte besked om tilmelding, praktisk info, nye idéer og hvornår og hvordan du kan søge penge til aktiviteter.

Vi sender nyhedsbrevet, når der er nyt om kulturdagene.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Seneste nyt

Valby Kulturdage nye rammer nyhed
Valby Kulturdage 2020 opstartsmøde nyhed