Deltag i engagerende samtale om klimakampen med b.la. forfatter Carsten Jensen

Valby Bibliotek og vores miljøgruppe inviterer til klimasamtale torsdag den 16. november kl. 19.15, med spændende og væsentlige inputs fra forfattere, der har engageret sig i klimakampen – blandt andre forfatter Carsten Jensen.

Klimasamtalerne er arrangeret med ambitionen om at forny samtalen om klimakrisen. Klimakrisen er bekymrende, og en oplagt åbning for samtale om de grundlæggende ting for vores civilisation, økosystemet og jorden.

Den samtale kan du den 16. november kl. 19.15 føre på Valby Bibliotek med et stærkt panel bestående af:

  • Carsten Jensen(forfatter)
  • Esther M. Kjeldahl (aktivist m.m.)
  • Anette Orth Laybourn (arkitekt)   

Carsten Jensen er en tydelig stemme i den offentlige samtale om klima og biodiversitet og repræsenterer kunsten med al den etiske samvittighedsfuldhed – og uafhængighed – der hører med.

Anette Orth Laybourn, til daglig  bæredygtighedskonsulent hos Rambøll. er praktikeren i panelet, og har perspektiver på byggeri, arkitektur og hvor stor del af CO2-udledningen den står for.

Esther M. Kjeldahl repræsenterer både det aktivistiske og også ungdommen; dem, der skal leve længst i en klimaforandret virkelighed. Hun er forfatter til bogen ”Vi er sammen om at mærke det”, som var en del af Klimasamtale#1. Hun kan således også følge op på evt. spørgsmål til bogen. Og så er hun vokset op i Valby.

Biblioteket byder på kaffe og klimakage og vært vil være bibliotekar Mads Kusk. Tilmelding i begivenheden herunder eller til makusk@kk.dk.

Målet med klimasamtalerne er at få en livlig udveksling mellem oplægsholdere/paneldeltagere og publikum. Så vi sammen kan blive klogere og måske endda parate til at handle. Klimasamtalerne arrangeres af Valby Bibliotek i samarbejde med vores miljøgruppe.

1 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *