Miljøgruppemøde byfornyelsespuljer nyhed

Besøg miljøgruppen og lær hvordan du får penge ud af kommunens puljer

Hør hvordan du kan søge støtte til renovering, energitjek, grønne projekter og meget mere i Københavns Kommunes byfornyelsespuljer når vores miljøgruppe inviterer til åbent møde tirsdag den 24. oktober kl. 19.30 i Valby Kulturhus.

Miljøgruppen har inviteret Teknik- og Miljøforvaltningen ud for at fortælle om byfornyelsespuljerne, hvor der er masser af støttemuligheder til renovering, energioptimering og grønne projekter i din boligforening.

Det tænker gruppen er interessant for rigtig mange i Valby, derfor er alle interesserede inviteret indenfor:

Tirsdag den 24. oktober kl. 19.30-21 

Valby Kulturhus, 1. sal 

Valgårdsvej 4-8

I kommunens puljer til byfornyelse kan du søge støtte til både renovering, energieffektivisering og rådgivning, hvis din almene eller private boligejendom har et højt energiforbrug, er nedslidt, dårligt isoleret, støjplaget, eller mangler toilet/bad i lejligheden.

Oplægget er indledning til miljøgruppens efterfølgende møde, som du også er velkommen til at blive og deltage i. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan være med til at gøre en forskel for miljøet i Valby.

Tilmelding er ikke nødvendigt, men skriv meget gerne til miljømedarbejder Asger Gad hvis du kommer, så niveauet af kaffe og kage kan tilpasses.

En engageret gruppe frivillige

Valby Miljøgruppe er en frivillig borgergruppe under Valby Lokaludvalg. Gruppen arbejder for, at Valby skal være en bydel, hvor alle kan bo, leve og arbejde miljøvenligt og grønt.

Læs mere om Miljøgruppens arbejde på vores hjemmeside:

Skriv gerne til miljømedarbejder Asger Gad på GN7S@kk.dk hvis du vil høre mere:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *