Åben workshop om Herman Bangs Plads

Områdefornyelsen Gl. Valby inviterer til åben workshop om den kommende omdannelse af Herman Bangs Plads tirsdag den 17. marts fra 17-20 i Teatersalen i Valby Kulturhus. Kom og bidrag med dine idéer, ønsker og input til pladsen.

Herman Bangs Plads skal omdannes til et grønt byrum med en integreret nærgenbrugsstation. Men hvad skal der til, for at det bliver en succes? Og hvordan skal pladsen indrettes, så du får lyst til at bruge den? Giv dine input, for at sikre, at omdannelsen af pladsen kommer til at leve op til de lokale behov og bliver en succes.

Den nye Herman Bangs Plads forventes at stå klar til brug i efteråret 2017. Første fase af den lange udviklingsproces handler om, at der skal skrives et program, som beskriver intentionerne med projektet. Programmet skal et rådgiverteam efterfølgende bruge som udgangspunkt for at tegne skitserne til den kommende indretning af pladsen. Derfor er det vigtigt at alle ønsker til projektet kommer på bordet allerede nu!

Til workshoppen vil der være lidt mad samt underholdning for børnene. Tilmeldinger til workshoppen modtages på e82t@tmf.kk.dk eller ved personlig henvendelse i Områdefornyelsens kontor på Langgade Station.

Læs mere om projektet på Herman Bangs Plads.