Valbys virksomheder: Få styr på reguleringen før den styrer dig

Når Valbys Erhvervsnetværk mødes næste gang torsdag den 21. marts kl. 8-9.30 handler det om at få styr på Environmental Social Governance – kom med og bliv klogere!

Valby Erhvervsnetværk er et åbent netværk for virksomheder med base i Valby. Netværket mødes fast en gang månedligt på forskellige tider af dagen.

Netværket drives af Valby Lokaludvalgs sekretariat. Hver gang tages et nyt relevant emne op efter deltagernes ønsker, og vi netværker på kryds og tværs af brancher.

Alle virksomheder i Valby er velkomne i netværket. Skriv til udvalgssekretær Anne Liisberg på ug1j@kk.dk for at høre mere.

Har du hørt om ESG?

Man behøver ikke at læse Børsen for at vide, at Environmental Social Governance (ESG) er blevet det nye buzzword i dansk erhvervsliv. Man kan nøjes med at åbne for nyhederne, hvor der er mange udlægninger af, hvad der er op og ned på ESG.

Bag ESG gemmer der sig en lang række reguleringsinitiativer i form af både meddelelser, direktiver og forordninger, som i fremtiden vil få betydning for store og små virksomheder.

Hvis du vil have styr på reguleringen før den styrer dig, så mød op til netværksmøde i Valby Erhvervsnetværk:

Torsdag den 21. marts kl. 8-9.30

Valby Kulturhus, 1. sal

Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby

Her vil Elisabeth Tosti, partner i Kirkholm-Tosti, give en introduktion til den regulering, mange store virksomheder allerede er i gang med at realisere.

Efter oplægget er der tid til at netværke og give faglig sparring til hinanden.

Tilmeld dig til udvalgssekretær Anne Liisberg på ug1j@kk.dk:

Læs mere om Valbys Erhvervsnetværk lige her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *