Valbys første ungesamling: Få indflydelse på det gode kultur- og fritidsliv for unge i Valby

Vi har inviteret alle Valbys unge mellem 16 og 19 år til at deltage i en ungesamling i maj, der skal give input til, hvordan Valbys kultur- og fritidsliv for unge skal udvikles. Tilmeld dig senest 24. marts!

Hvad drømmer DU om at lave i din fritid? Hvad kan du godt lide at bruge din fritid på? Strikke, game, fodbold, hænge ud, brætspil, spille musik eller gå til koncert? Drømmer du om at mestre noget nyt? Ville det være fedt at have adgang til noget særligt udstyr? Måske savner du et godt sted at mødes med dine venner?

Den stribe spørgsmål har vi sendt til hele Valbys ungdom i e-boks, med en invitation til et forløb i maj, der skal give svar på spørgsmålene.

Der er kun 20 pladser på forløbet, og der er allerede fyldt godt op. Vil du have chancen for at være med skal du tilmelde dig her senest 24. marts:

Hvis flere end 20 unge viser interesse trækker vi lod om pladserne.

Hvordan foregår ungesamlingen?

Projektet forløber over 4 ungesamlinger kl. 17-21 på forskellige hverdagsaftener i maj i Valby Kulturhus (6/5, 15/5, 21/5 og 30/5).

Vi skal bruge tiden sammen på at undersøge, hvad du som ung i Valby drømmer om af muligheder for din fritid. Til sidst skal samlingens indsigter gives til Valby Lokaludvalg og Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Vi sørger for aftensmad og lover, at det også bliver hyggeligt og lærerigt at deltage.

Fremtidens planer for byens biblioteker og kulturhuse

Baggrunden for ungesamlingen er, at Københavns Kommune er i gang med at lave en ny plan for, hvordan fremtidens biblioteker og kulturhuse skal være.

For at give input til planen har vi brug for at høre, hvad du synes der skal til, for at du og dem, du kender, får lyst til at bruge dem!

Så se at få dig tilmeldt via linket her senest den 24. marts hvis du vil med i lodtrækningen om pladserne i Valbys førsteungesamling:

Ungesamlingen gennemføres af Valby Lokaludvalg i samarbejde med Generation Bæredygtig fra Børne- og Ungdomsforvaltningen.

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *