Oplev Disc Golf i verdensklasse i Valbyparken den 10-12. maj

I hele uge 19 vil der være meget aktivitet i og omkring Disc Golf banen i Valbyparken, da den er blevet valgt til det første stop nogensinde i Europa på en ny og samlet Disc Golf Pro Tour.

Banen er derfor lukket for andre spillere/brugere i hele uge 19, da de professionelle skal træne fra mandag til torsdag (6-9/5) og kæmpe om titlen fredag til søndag (10-12/5).

Discgolf banen i Valbyparken er designet specielt til dette event, som vises i hele verden. Spillerne vil i perioden også bruge andre områder end hvor de normalt holder til.

Der vil være enkelte passager/stier i parken som er helt eller delvist er lukket for gennemgang i dagene hvor selve turneringen afholdes den 10-12 maj.

Se også denne oversigt:

Der vil ikke forekomme larm fra musik eller andet.

Naturlegepladsens område bliver ikke berørt af turneringen – der kan dog være et stort pres på parkeringspladserne, især den tæt ved Rosenhaven.

Oplev gratis turneringen som tilskuer

Det er GRATIS at være tilskuer, og du vil kunne opleve de bedste spillere i verden – lige midt i Valbyparken. Arrangørerne henstiller venligst til, at du holder god afstand, og følger anvisningerne fra de frivillige.

Derudover er du meget velkommen til at kigge forbi arrangørernes telt til en snak og en kop gratis kaffe under turneringsdagene 10-12/5.

Alle tilskuere opfordres til at registrere sig og få en gratis billet til de(n) dag(e), hvor de ønsker at komme. Ved at få en billet har arrangørerne mulighed for at kontakte dig ved vigtige hændelser, som f. eks. afbrydelser pga. farligt vejr.

Du får ligeledes adgang til en app, hvor der er mere information omkring turneringen.

Læs mere og tilmeld dig her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *