Grøn madfestival HRS nyhed

Miljøgruppen inviterer til grøn madfestival på Hotel- og Restaurantskolen

Der bliver meget at opleve, når vi i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen og Københavns Fødevarefællesskab åbner dørene til en grøn madfestival d. 23. og 24. august.

Madfestivalen sætter fokus på bæredygtighed og klima i et hverdagsperspektiv gennem råvarer, madlavning, madspild, dyrkning af jorden m.m.

Hotel- og Restaurantskolen har inviteret spændende profiler til at komme og afholde talks, workshops og smagninger. Du kan bl.a. opleve:

  • Emilie Qvist Kjærgaard, medejer af restaurant Medvind
  • Christine Bille, grøntsag- og fermenteringsentusiast
  • Sebastian Holberg, vinder af Bocuse d’or 2021

og mange flere.

Du vil også kunne besøge et madmarked med bæredygtige, lokale fødevareproducenter og avlere. Her er der rig mulighed for at smage på lækre produkter og købe dem med hjem, så husk at tage muleposerne med.

Festivalen er åben og gratis for alle at deltage i.

Der annonceres løbende nye tilføjelser til programmet, som kan ses på hrs.dk/madfestival.

Spis med til langbordsmiddag

Der kan købes billet til langbordsmiddag både den 23. og 24. august.

Her serverer elever og lærere i samarbejde med Neel Engholm, ejer af Plant Power Food på Nørrebro, grønne retter under åben augusthimmel

Hvis du gerne vil spise med, kan du købe billet til middagen her:

At skære ned på kødforbruget og op for plantemaden er en effektiv måde at være med til at nedsætte CO2-udledningen og afhjælpe klimaproblemerne.

Det vil vores miljøgruppe gerne sætte fokus på med samarbejdet om madfestivalen. Vi håber du vil støtte op og deltage i festivalen!

Læs mere om miljøgruppens arbejde her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.