Reparationscafe Valby første gang nyhed

Få hjælp til at reparere dine ødelagte ting

Torsdag den 10. januar kl. 16-20 inviterer Valbys nye reparationsnetværk for første gang indenfor til åben café, hvor du kan få hjælp til at give dine ødelagte ting nyt liv.

Den første åbne Repair Café i Valbys reparationsnetværk finder sted:

Torsdag d. 10/1 2019 kl. 16.00 – 20.00

Copenhagen FabLab på 4. sal i Valby Kulturhus

Toftegårds Plads

Kom inden kl. 18 med dine ødelagte ting

Medlemmerne af Valbys nye reparationsnetværk sidder klar til at hjælpe med reparationer fra kl. 16-20. Da der helst skal være god god tid til reparationerne påbegyndes der dog ikke nye efter kl. 18.

Alle reparationer foregår i fællesskab – du er altså med til at reparere dine egne ting, og kan lære en masse i processen.

Netværket forbeholder sig retten til at sige nej til en reparation. Alle reparationer er ganske gratis – hvis der er behov for reservedele eller materialer, som ikke er til stede, skal du dog selv stå for at anskaffe dem.

Reparer i stedet for at smide ud

Valbys nye reparationsnetværk er startet op som et samarbejde mellem Copenhagen FabLab og lokaludvalgets miljøgruppe.

Netværket er skabt ud fra tanken om, at hvis vi reparerer i stedet for at smide ud, sparer vi ressourcer og genererer mindre affald.

I netværket sidder frivillige, der har hænderne skruet godt på indenfor mange discipliner – lige nu er netværket bedst til at sy, fikse elektronik og klargøre cykler, men de vil gerne udfordres og selv blive klogere!

Kunne du tænke dig at blive en del af netværket og hjælpe med reparationer på mere fast basis, så meld dig ind i netværket via Facebookgruppen Repair Café Valby:

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *