Få din ansøgning til Kulturdagepuljen af sted!

Næste ansøgningsfrist til Lokaludvalgets puljer er den 15. maj – og vil du søge Kulturdagepuljen, er fristen i maj sidste chance, hvis du vil have svar på din ansøgning inden sommerferien.

 

De første penge fra Kulturdagepuljen er allerede uddelt, og indtil videre har puljen blandt andet støttet gadekoncerter og improteater under årets kulturdage. Puljen er sat i verden for at sikre flere kulturelle aktiviteter af høj kvalitet under kulturdagene. Den har samme retningslinjer som Lokalpuljen med den tilføjelse, at aktiviteten skal finde sted som en del af Valby Kulturdage, og at den skal bidrage til at styrke kulturdagenes kulturelle profil.

Der er afsat 100.000 kr. i puljen, og sidste år blev den hurtigt tømt. Hvis du vil have svar på din ansøgning inden sommerferien, skal ansøgningen indsendes til valbylokaludvalg@okf.kk.dk inden den 15. maj.

Tilmelding

Hvis du vil deltage i Valby Kulturdage, enten som forening, forretning eller med en aktivitet, skal du tilmelde dig ved at udfylde et tilmeldingsskema og indsende til valbylokaludvalg@okf.kk.dk. Læs mere om tilmelding her: Sådan tilmelder du dig Valby Kulturdage 2016.