Halloween 2021 nyhed deling

Stor Halloween-weekend i Valby

Der er lagt op til masser af Halloween-sjov og uhygge når klubberne i Valby inviterer til Halloweenfest på Toftegårds Plads den 28. oktober, og Kulturbyens Transformerstation inviterer indenfor i spøgelseshuset den 29. og 30. oktober.

Begge begivenheder fik bevilget støtte fra vores Lokalpulje da vi holdt møde den 11. oktober.

Halloweenfest på Toftegårds Plads den 28. oktober

Traditionen tro inviterer Fritidscenter Ydre og Indre Valby i samarbejde med lokale foreninger til Halloween på Toftegårds Plads den 28. oktober fra kl. 16-20.

Et gratis arrangement for hele bydelen med boder, mad og uhygge, og med Trick & Treat i Valbys lokale butikker.

Det kræver ikke tilmelding at deltage, kun udklædning og det rette uhyggelige humør! Hold øje med opdateringer i begivenheden her for info om Trick or Treat, aktiviteter mm:

Så sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en uhyggeligt hyggelig aften.

Spøgelseshus i Transformerstationen den 29. og 30. oktober

Halloween i Transformerstationen er en ny tradition, der startede sidste år med temaet ‘Den hjemsøgte kirke’. I år bliver temaet ‘Grev Draculas Slot’, og deltagerne skal igen gennemføre en nøje planlagt labyrint/rute igennem Kulturbyens lokaler.

Du træder fra Gl. Køge Landevej nr. 18 ind i Draculas dystre forhave. Her bliver du og din familie udstyret med et (batteridrevet) stearinlys og ledt op ad rampen og ind i grevens dunkle spisesal, hvor hans vampyrvenner hænger ud.

Herfra fortsætter turen ned gennem hall’en forbi de levende skeletter og videre ned til de underjordiske gange og sovekammeret, hvor Dracula plejer at tage sig en middagslur i sin kiste. Undervejs på ruten støder du på masser af spooky overraskelser og udklædte skuespillere, som fuldender oplevelsen.

Ruten slutter i sikkerhed oppe på jordoverfladen i Zombie-caféen, som byder på vampyrblod og andre hæslige forfriskninger. Og igen i år er muligt at hygge sig med familien i det store græskarhoved- og kastanjedyrsværksted, når turen er gennemført.

Det er gratis at deltage i arrangementet, der afholdes den 29. og 30. oktober.

For at undgå for megen kø-dannelse er det nødvendigt at tilmelde sig et halv times slot her:

“Grev Draculas Slot” er et underholdende familiegys, som børn kan opleve med deres forældre i hånden. De mest uhyggelige effekter justeres ned i formiddags- og eftermiddagstimerne og justeres op i aftentimerne efter mørkets frembrud.

Formiddag og eftermiddag anbefales til skolebørn fra 6-7 år, efter mørkets frembrud anbefales det at børn er fyldt 12-13 år.

Begge Halloween-begivenheder har fået støttet fra vores Lokalpulje – se hvordan du også kan søge penge til lokale aktiviteter her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *