Højt havehumør på Toftegårds Plads

Plantekasserne på Toftegårds Plads er forårsklare, og Valby Miljøgruppe inviterer alle Valbys borgere til at være med til at luge og plante nyt den 30. april kl. 14-16. Medbring dit havehumør og grønne fingre, og vær med til at få Valby til at spire.

 

Plantekasserne blev opsat i 2015, til glæde og gavn for Valbyborgerne og en øget biodiversitet i byen, der skaber liv til dyrene og insekterne. Derfor er hele Valby inviteret til at deltage den 30. april. Miljøgruppen stiller jord, frø og planter til rådighed, og guider dig til hvordan kasserne bedst beplantes.

Plantebytte

Ved plantebyttebordet kan du bytte planter, stiklinger og frø med din nabo, og få nye og spændende ting med hjem til udplantning i din egen have, gårdhave eller altankasse.

Blomstrende Valby

Samme dag er kick-off for pilotprojektet ’Blomstrende By’ i Valby. Indtil 1. april havde Valbys borgere mulighed for at adoptere et offentligt vejbed, for at tilså det med skønne blomster. Har du fået godkendt adoption af et bed, kan du afhente dit Blomstrende By-skilt og frø til udsåning den 30. april mellem kl. 14 og 16.

Cykellegebanen er åben

Den midlertidige cykellegebane, som Valby Miljøgruppe hentede hjem til pladsen sidste år, er også pakket ud til lejligheden – så kom og få årets første tur. Der er både almindelige cykler, løbecykler og hjelme i flere størrelser til udlån.

Vi håber på strålende solskin, og på at mange af Valbys borgere har lyst til at være med til at gøre Valby en smule grønnere!