Erhvervsnetværk januar 2019 Valby Lokaludvalg

Få morgenkaffe og ny inspiration til din virksomhed

Torsdag den 12. oktober mødes Valbys butikker og virksomheder til morgenmad, netværksdannelse og ny inspiration i Valbys erhvervsnetværk. Både nuværende og nye medlemmer af netværket er meget velkomne!

Netværket mødes traditionen tro til morgenmad kl. 8-9.45, før den travle dag starter. Denne gang afholdes mødet i netværksrummet på 1. sal i Valby Kulturhus.

Mind Your Own Business lærer udsatte drenge at drive virksomhed

Morgenens faglige oplæg leveres af Mind Your Own Business – en organisation, der skaber udviklingsprogrammer for drenge fra udsatte boligområder i alderen 13-19 år.

Til efteråret starter MYOB nye mikrovirksomheder, og de vil fortælle om hvordan lokale virksomheder kan blive frivillige venturepiloter, og gøre en stor forskel i drengenes liv.

MYOB har tidligere hjulpet lokale mikrovirksomheder i gang – i Valby står syv drenge bag mikrovirksomheden Hermanos, et tøjmærke med budskab om broderskab og fællesskab:

Hermanos Valby

Morgenmad og tid til at netværke

Efter oplægget fortsætter mødet med god tid til, at medlemmerne af netværket kan dele konkrete projekter, ideer og udfordringer med hinanden over god morgenmad og masser af kaffe!

Så kom med og få ny inspiration til din virksomhed! Tilmelding til mødet senest mandag den 9. oktober, af hensyn til forplejning, til Asger Gad på gn7s@okf.kk.dk:

Nye medlemmer kan begynde her

Valbys Erhvervsnetværk er åbent for alle, der driver virksomhed i Valby. Fokus er at opnå mere bæredygtighed på flere parametre: Social, økonomisk og miljømæssigt.

Netværket drives af Valby Lokaludvalgs miljøgruppe, og mødes fast hveranden måned. Mødets emner bestemmes af de deltagende virksomheder fra gang til gang.

Imellem møderne kan medlemmerne dele viden og vende problemstillinger i Facebookgruppen ‘Valbys Erhvervsnetværk’. Den finder du her:

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at deltage her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *