Publikationer

Funktionsanalyse Ny Ellebjerg station Valby

Funktionsanalyse Ny Ellebjerg st.

Arkitektfirmaet Gotlieb Paludan har udarbejdet en funktionsanalyse, der kommer med forslag til, hvordan Ny Ellebjerg kan blive et sammenhængende trafikknudepunkt.

Analysen tager udgangspunkt i de to mulige placeringer af endestationen for Sydhavnsmetroen – enten en perron i terræn på sydsiden af stationen, eller en underjordisk perron på nordsiden af stationen.

Vejledning om private fællesveje

Det kan være noget af en mundfuld at være grundejer på privat fællesvej.

Derfor er Valby Lokaludvalg gået sammen med syv andre  lokaludvalg i København om at udvikle en vejledning, der giver svar på ofte stillede spørgsmål, kommer med inspiration til projekter, og guider igennem processen med f.eks. at oprette et vejlav.

Kulturstrategi 2014-2018

Kultur- og idrætsudvalget har lavet en kulturstrategi sammen med en række af Valbys borgere og kulturaktører.

Strategien indeholder mål, vision og konkrete tiltag til at nå målene.

Idrætsstrategi 2016-2018

Kultur- og idrætsudvalget har lavet en strategi for idrættens udvikling sammen med en række af Valbys borgere og idrætsforeninger.

Strategien indeholder mål, vision og konkrete tiltag til at nå målene.

Valbyruter

Bliv inspireret til hyggelige ture i Valby. Guiden Valbyruter byder på syv forslag til gåture i Valby, hvor du kan finde hemmelige steder og se den by med nye øjne.

Folderen Valbyruter kan også afhentes på Valbys biblioteker og i Valby Kulturhus.

Bydelsplan 2013

  • Valby Lokaludvalg har været med til at udarbejde en bydelsplan for Valbys udvikling. I 2012 har Valby Lokaludvalg formuleret en bydelsplan. Bydelsplanen skitserer Valbyborgernes ønsker til den fremtidige udvikling af bydelen. Formålet med planen er således at Københavns Kommune har mulighed for at prioritere de projekter i Valby, som borgerne rent faktisk ønsker, og som afspejler bydelens interesser og synspunkter.

Miljøpublikationer