Coding class Copenhagen åben skole Valby

Virksomheder i Valby: Få friske øjne på problemer fra din dagligdag

Københavns Kommune søger nye virksomheder, der vil indgå i projektet Coding Class CPH – et Åben Skole-projekt, der giver elever mulighed for at arbejde med innovation og kodning i den virkelige verden.

Fortæl om dit problem og få bud på en løsning

Virksomhedens rolle i projektet er, at stille eleverne en case fra deres virkelighed. Eleverne udvikler herefter et produkt til at løse problemet. Kommunen og skolerne hjælper med at formulere casen, så den passer både til virksomhederne og eleverne.

Deltagende virksomheder skal regne med tre møder af 1-2 timers varighed i løbet af tre måneder. Virksomhedens rolle er som sparringspartner og modtager af det produkt, som eleverne producerer.

  • Et fælles indledende møde på Københavns Rådhus d. 30. august 2017
  • Et besøg på skolen, hvor eleverne viser deres foreløbige produktioner, ideer og skitser og får feedback af virksomheden, så eleverne kan arbejde videre
  • Et afsluttende besøg, som evt. kan holdes på virksomheden, hvor eleverne viser deres færdige produktioner

Projektet giver eleverne mulighed for at arbejde med designprocesser og programmering som et kreativt værktøj til at løse problemer/cases fra virkeligheden udenfor klasselokalet. De lærer at innovere og skabe løsninger på ‘rigtige’ problemer.

Kom til intromøde den 30. august

Der holdes fælles intromøde den 30. august 2017 kl. 14-16 på Københavns Rådhus. Her vil skolerne og virksomhederne møde hinanden og bl.a. få formuleret den case, som eleverne skal arbejde på at løse. Invitation følger.

Du kan læse mere om projektet og tilmelde din virksomhed:

Du kan også kontakte projektets leder Heidi Theilmann Schmidt, Børne- og Ungdomsforvaltningen, mail: b80i@buf.kk.dk, tlf: 28604098.

KickOff for eleverne afholdes den 6. september 2017 i hallen på Øster Farimagsgades skole.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *