Valbys fremtid er på spil – vind en Ipad

I Valby Lokaludvalg er vi stolte over at lancere vores kampagnesite Valbys Valg. På valbysvalg.dk kan DU aktivt bidrage til debatten om Valbys fremtid og samtidig deltage i konkurrencen om en Ipad.

Du udvælger projekterne
Valby Lokaludvalg har udviklet 15 konkrete projekter til den nye bydelsplan. Projekterne spænder lige fra cykelstier over erhvervsudvikling til pladser og badestrand. Men vi har brug for din hjælp til at prioritere projekterne imellem. På sitet kan du således udvælge dine tre favoritprojekter og begrunde hvorfor lige præcis de tre projekter gør Valby bedre. Du deltager samtidig i lodtrækningen om en iPad.

Se hvad andre har valgt
Sitet er spækket med unikke features. Når du deltager, kan du således se hvilke projekter andre valbyborgere har valgt. Og du kan derudover få dine egne svar på et lækkert udskrift med dit personlige billede på.

Lokaludvalgssekretær Rikke Wesch siger:

Med dette site løfter vi vores borgerinddragelse et niveau op. I forhold til bydelsplanen er det særdeles vigtigt, at vi aktiverer så mange valbyborgere som muligt. Og på valbysvalg.dk kan alle – store som små – aktivere deres personlige mening og dermed være med til at forme fremtidens Valby.    

Klik og deltag
Kampagnen kører sommeren over, og når vi nærmer os september, indsamler vi de mange bidrag og opsætter en stor Valbys Valgs-udstilling på Kulturdagene. Vi håber at alle Valbyborgere og andre med interesse i Valby deltager i denne unikke mulighed for at få indflydelse. Det tager kun fem minutter.

Klik her og deltag i Valbys Valg!