Valby Kulturdage 2020 opstartsmøde nyhed

Vi holder Valby Kulturdage – men på en ny måde

Vi glæder os til årets Valby Kulturdage, og trænger vist alle til igen at se mere liv i Valby. Det står efterhånden klart, at vi ikke kan gøre som vi plejer, så nu prøver vi på en anden måde, og håber at du vil være med.

Valby Kulturdage 2020 bliver ikke som vi kender dem – men vi holder fast i at afholde dem som en fælles oplevelsesweekend, spredt ud over Valby.

Valby Kulturdage spredes på byens pladser

Skulle vi spærre Valby Langgade af som vi plejer, ville det blive meget svært at kontrollere, hvor mange mennesker der opholder sig indenfor afspærringen på et givent tidspunkt.

Det kunne hurtigt ende i en situation, hvor for mange mennesker samles for tæt, og nye smittekæder kan starte. Og det kan vi ikke med sindsro tage ansvaret for.

I stedet bliver Valby Kulturdage en fælles oplevelsesweekend, med adskilte arrangementer spredt ud over forskellige lokationer i Valby. Så kan vi styre hvor mange mennesker vi samler ved hver enkelte begivenhed.

Ved at gøre begivenhederne til enkeltstående arrangementer kan vi kontrollere hvor mange mennesker, der samles ved hver enkelt – og samtidig får vi skabt liv og fællesskab i Valby efter en lang periode med få samlende begivenheder.

Beslutningen betyder altså:

Valby Langgade afspærres ikke den 4. og 5. september

I stedet spreder vi aktiviteter ud over pladser og steder i Valby.

Det betyder, at vi ikke kan have stadeholdere op og ned ad Valby Langgade, og at vi nok må afvise flere foreninger, der plejer at deltage.

Vi går i samarbejde med Valbybladet i gang med at kontakte forretningerne langs gaden for at høre, om de fortsat har lyst til at deltage og under hvilken form.

Loppemarkedet aflyses i 2020

Formålet med loppemarkedet i Skolegade og Valby Tingsted har fra starten været at samle mange mennesker og skabe et flow imellem begivenheder i Spinderiet og Valby Langgade.

Når vi skal undgå at samle for mange mennesker, må loppemarkedet desværre springe et år over.

Valby Kulturdage på byens pladser

Vi arbejder hen over sommeren på hvilke pladser, der skal huse begivenheder under Valby Kulturdage, og hvilke begivenheder, der skal afholdes.

Flere aktører har allerede fået tilsagn om penge til aktiviteter, og vi har også modtaget en del tilmeldinger. Vi skal nu i gang med at kontakte alle, og lægge en plan for hvordan arrangementer kan afholdes.

Henvend dig gerne til os på valbylokaludvalg@okf.kk.dk hvis du vil bidrage med en begivenhed eller har en idé til et område, så tager vi det med i overvejelserne.

Vi modtager også fortsat tilmeldinger på hjemmesiden, selv om vi ikke kan love, at alle tilmeldte kan deltage i årets kulturdage.

Umiddelbart efter sommerferien kan vi begynde at opdatere med et program på valbykulturdage.dk, så du kan begynde at glæde dig!

Hold dig opdateret på Valby Kulturdages Facebookside, og her på hjemmesiden:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *