Valby Kino vinder frivillighedspris 2018 nyhed

Valby Kino løb med frivillighedsprisen 2018

De frivillige fra Valby Kino fik fredag aften overrakt Frivillighedsprisen 2018 for deres store indsats for at sikre, at Valby har en lokal biograf.

I tre år har Valby Kino været drevet 100% frivilligt, og det er over 80 frivillige, der holder biografen på Gl. Jernbanevej kørende til glæde for hele Valby.

Mange rosende ord til vinderen

Valby Kino var indstillet af en af biografens stamgæster Camilla Neuenschwander, som b.la skrev i indstillingen:

De frivillige i Valby Kino har igennem flere år været drivkraften bag Valbys eneste biograf. Biografen har udviklet sig til at være et af Valbys største aktiver.

Hvad enten man ofte ser film dér eller bare kommer en enkelt gang, bliver man mødt af smilende og hjælpsomme mennesker i alle aldre. 

Denne type hyggelige biografer er sjældne. De overlever kun, hvis de bliver plejet om og ildsjælene bag fortjener at blive påskønnet

Valby Lokaludvalgs priskomité var enig, og lagde i sin begrundelse vægt på at:

Vinderen har løftet en opgave som syntes umulig, og med en hjerteblodets indsats, med fuldstændig frivillighed, og på eget initiativ skabt et miljø i Valby, der løfter Valby for alle

Alle indstillede fik hæder

I alt var der seks indstillede til årets pris. Fire af dem var mødt frem til Frivillig Fredag, og fik overrakt diplomer og blomster for deres store indsats:

Se flere billeder fra Frivillig Fredag på Facebook:

Op til uddelingen blev der lavet videopræsentationer af alle de indstillede – se dem alle lige her på lokaludvalgets YouTube-kanal:

Tak for en hyggelig aften – og en stor tak til alle de frivillige, der dagligt gør en stor forskel i Valby!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *